به گزارش خبرنگار مهر، مهندس علی فتحی سه شنبه در افتتاح اولین مرکز راهبری و پژوهشی CNG کشور با اشاره به سابقه این شرکت افزود: این شرکت با توجه به مطالعات قبلی و امکان سنجی آن در ایجاد صنعت گاز با توجه به فضاهای خالی و منافعی که برای شرکت داشت فعالیتش را بر روی CNG متمرکز کرد از این رو با مذاکره با شرکتهای خارجی فعالیتهای خود را برای ساخت این تجهیزات آغاز کرد.
وی با اشاره به ایجاد کنسرسیومی برای اجرای این پروژه اظهار داشت: در ابتدای امر قرار بود پس از ساخت 300 جایگاه CNG با کمک شرکتهای خارجی انتقال دانش فنی صورت گیرد که با مطالعاتی که در این شرکت صورت گرفت بعد از ساخت 56 جایگاه یعنی 37 درصد پروژه موفق به ساخت جایگاههای CNG در داخل کشور شدیم.
فتحی ساخت بلوک کمپرسور، خشک کن گاز، مخازن ذخیره و توزیع کننده گاز را از اقدامات این شرکت نام برد و یادآور شد: در این راستا شرکت با هدف بردن جایگاه های کوچک CNG به داخل آپارتمانها و مجتمعها برنامه ریزی کرد که پس از طی مراحل آزمایش و انجام تستهای نهایی وارد تولید شد که با این اقدام جایگاهها به منازل و ادارات منتقل شده و از فشار در جایگاههای بزرگ کاسته میشود.
وی همچنین از احداث کارخانه تولید مخازن CNG ظرف 6 ماه آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا انعقاد تفاهمنامه اخذ دانش فنی تولید سیلندرهای ذخیره CNG و انعقاد قرارداد برای تامین مواد اولیه از جمله اقدامات مهم در زمینه راه اندازی این کارخانه است.
مدیرعامل شرکت تامکارگاز همچنین ادامه داد: علاوه بر این طراحی خط تولید سیلندرهای CNG در دستور کار قرار گرفت.
فتحی با اشاره به نحوه مونیتورینگ جایگاههای سوخت یادآور شد: از جمله برنامه های این شرکت طراحی و ایجاد مرکز کنترل و مونیتورینگ جایگاههای سوخت CNG از راه دور بود که اولین تجربه جهانی در این زمینه محسوب میشود که متعاقب این امر پیگیری دو طرح ایجاد آموزشگاه و مرکز کنترل از راه دور جایگاهها انجام شد.
وی ادامه داد: برنامه های نرم افزاری مرکز کنترل توسط متخصصان این شرکت تدوین شد تا از طریق مودم و اینترنت مرکز به جایگاهها متصل شده و بتوان آنها را کنترل کرد. در نهایت با دستیابی به دانش فنی این امر موفق به مونیتورینگ جایگاههای سوخت در کشور شدیم.
نظر شما