به گزارش خبرنگار مهر در ساری، علی اصغر یوسف نژاد شامگاه سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات مالیاتی صاحبان صنایع استان در ساری افزود: تولیدکنندگان و صاحبان صنایع نظرات خود را برای اصلاح این قانون به نمایندگان مجلس ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد: اصل اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در کشور امری محتوم بوده و جلوی بسیاری از فرارهای مالیاتی و قاچاق را خواهد گرفت.
نماینده مردم ساری در خانه ملت با اشاره به اینکه متاسفانه بسیاری از مالیات های اخذ شده از مردم بدون ضابطه بوده است، تصریح کرد: اجرای قانون ارزش افزوده در کشور زمانی میسر خواهد بود که رونق اقتصادی و گردش پولی در بازار آن حکم فرما باشد.
یوسف نژاد با بیان اینکه در حال حاضر رونق اقتصادی و گردش مالی در کشور با تراز منفی مواجه است، یادآور شد: بانکها نیز از نظر تامین منابع مالی در تحریم داخلی به سر می برند و قدرت پرداخت ندارند.
وی با اعلام اینکه بسیاری از استان های کشور درآمدهای واقعی خود را اعلام نمی کنند افزود: عملکرد وزارت دارایی در اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برای صاحبان صنایع انحراف دارد.
به گفته وی، قانون ارزش افزوده بدون مشارکت و مداخله صاحبان صنایع و تولید کنندگان قابلیت اجرایی نخواهد داشت یا اجرای با تاخیر آن دچار معلولهایی است.
سید علی شهابی، رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی مازندران نیز با اشاره به اینکه زمان اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده از مهرماه 87 بوده است، اظهار داشت: اجرای این قانون برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی از نیمه دوم سال جاری اجباری شد.
وی با اشاره به اینکه با اجرای قانون ارزش بر افزوده کالای قاچاق مفهومی پیدا نخواهد کرد و سبب افزایش درآمد واقعی تولید کننده می شود.
رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی مازندران با بیان اینکه برخی در بانک ها با ارائه وام های صوری نسبت به دریافت تسهیلات اقدام می کنند، افزود: با اجرای قوانینی نظیر پول شویی این معضلات و نابسامانی ها از سیستم اقتصادی کشور رفع خواهد شد.
شهابی با اشاره به تصویب اجرا و ابلاغ قانون مبارزه با پول شویی به روسای سازمان اقتصاد دارایی استانها اظهار داشت: طرح جامع مالیاتی که به زودی در کشور اجرایی خواهد شد بازار سالم را برای تجار، صاحبان صنایع و تولید کنندگان فراهم خواهد کرد.
نظر شما