دکتر سید مهدی طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان، با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با دو کشور پاکستان و افغانستان که هنوز درگیر بیماری فلج اطفال هستند، مجبور هستیم برای پیشگیری، سالانه دو نوبت طرح واکسیناسیون کودکان زیر پنج سال را علیه ویروس فلج اطفال انجام دهیم .
سرپرست حوزه معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان، افزود: سالانه میلیونها تومان در این استان برای جلوگیری از سرایت ویروس فلج اطفال از خارج از مرزها به کودکان استان سیستان و بلوچستان هزینه می شود .
وی اعلام کرد: در هر دوره واکسیناسیون بیش از سه میلیارد ریال صرف می شود و در هر دوره بیش از 330 نفر نیرو به کار گرفته می شوند .
طباطبایی یادآور شد: آخرین مورد فلج اطفال در سیستان و بلوچستان در سال 1379 گزارش شد که مربوط به سه کودک تبعه بیگانه بود .
وی همچنین گفت: اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال در استان شامل کودکان اتباع بیگانه نیز می شود .
رئیس مرکز بهداشت استان سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: در این مرحله از واکسیناسیون که از 26 دی ماه امسال آغاز شده و تا فردا اول بهمن ماه ادامه دارد، پیش بینی میشود بیش از 500 هزار کودک زیر پنج سال ساکن سیستان و بلوچستان که 62 هزار نفر آنان اتباع بیگانه هستند، واکسینه شوند .
نظر شما