به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد صفایی ظهر پنج شنبه در جلسه کارگروه تحول اداری استان در استانداری افزود: این طرح هرساله برای تعیین میزان رضایتمندی مراجعان از نحوه ارائه خدمات دستگاههای اجرایی، برگزار می شود.
صفایی افزود: شناخت ویژگیهای کلی دستگاههای اجرایی از نظر ارتباط و تعامل با مخاطبان و شناسایی و طبقهبندی آنها از منظر میزان رضایتمندی مراجعان از جمله اهداف این طرح است.
وی اطلاعرسانی و میزان اعتماد مراجعان به دستگاههای اجرایی و میزان خوشبینی آنان به بهبود ارائه خدمات را از جمله یافتههای اساسی این طرح دانست و اظهار داشت: با اجرا و سنجش هر ساله این طرح میتوان نحوه اجرای آن را مورد ارزیابی قرار داد.
صفایی بیان کرد: طرح سنجش رضایتمندی ارباب رجوع هم اکنون در ۵۱ دستگاه اجرایی با حدود ۱۲ هزار نمونه آماری و 100 نفرعوامل نظارتی و پرسشگر در سطح کلیه واحدهای شهرستانی و استانی درحال اجرا است.
وی گفت: در این طرح پرسشگران با مطرح ساختن سوالاتی در قالب فرمهای نظرسنجی، حول محورهای مربوط به مشخصات واحد مورد مراجعه، سنجش آگاهی، سلامت دستگاه و اعتماد مراجعان، نحو رفتار و چگونگی ارائه خدمات به ارباب رجوع و میزان امکانات و تجهیزات فیزیکی، اطلاعات اولیه را کسب مینمایند که پس از استخراج و تجزیه و تحلیل، گزارشی از وضعیت دستگاههای اجرایی و نقاط قوت و ضعف آنها در زمینههای مختلف بدست میآید.
صفایی با تاکید بر همکاری تمامی دستگاههای اجرایی با عوامل اجرایی طرح، یادآور شد: اطلاعات مذکور به دستگاههای اجرایی کمک میکند تا نسبت به اصلاح روشها و سیستمهای انجام کار، اطلاعرسانی مناسب و رعایت منشور اخلاقی در سطح سازمان خویش اقدام نمایند و با ارائه خدمات مطلوبتر سطح رضایت مردم را افزایش دهند.
نظر شما