به گزارش خبرنگار مهر، اکبر لطفی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد برگزاری یادواره شهدای ششم بهمن آمل گفت: روایان حماسه ششم بهمن از افرادی هستند که خودشان هم در این حماسه تاریخی و ماندگار در درگیری با گروهک منافق حضور داشتند.
وی افزود: روایان حماسه ششم بهمن آمل در موضوعات حماسه ششم بهمن ، معرفی و اهداف گروهک منافق ساکن در جنگل های آمل ، معرفی شهدای ششم بهمن و استقامت مردم آمل در برابر این منافقان را برای دانش آموزان تشریح می کنند.
مدیر آموزش و پرورش آمل با اشاره به اینکه این گروه ها از روز گذشته به مدارس این شهرستان اعزام شدند، تصریح کرد: این گروه تا ششم بهمن در مدارس حضور خواهند داشت.
لطفی با تجلیل از حضور گسترده مردم آمل و شهدا و ایثارگران گفت: ساده انگاری است که ششم بهمن را حادثه ای یکروزه بدانیم زیرا اسناد معتبر از اعترافات منافقین دستگیر شده حکایت از برنامه ریزی ماه ها قبل استکبار و ایادی آن دارد.
وی یادآور شد: نیروهایی که از جنگل به آمل حمله کردند افرادی بودند که سال ها آموزشی های رزمی و پارتیزانی را در پادگان های مختلف خارج از کشور دیده بودند.
وی با اشاره به اینکه نام آمل در وصیّتنامه عبادی سیاسی حضرت امام (ره) ذکر شده است، افزود: امام (ره)، بیش از دیگران حماسه اسلامی مردم آمل را درک کرده بودند و ما امروز می فهمیم که چرا حضرت امام (ره) قصد ماندگار کردن این حماسه بزرگ اسلامی را داشتند.
مدیر آموزش و پرورش آمل ادامه داد: در این حماسه اسلامی بزرگ مردم آمل در کمتر از دو ساعت هزار سنگر را در سطح شهر ساختند آمل در روز حادثه ششم بهمن 40 شهید و در درگیری های جنگل در مجموع 70 شهید و 120 جانباز تقدیم انقلاب شد.
وی گفت: حماسه آمل در تاریخ ماندگار است و پیام شهیدانش بصیرت و وقت شناسی و جریان شناسی و دشمن شناسی و ولایت مدار بودن است.
نظر شما