به گزارش خبرنگار فرهنگي "مهر"، احمد محيط طباطبايي گفت : كميته ملي موزه ها پس از انقلاب اسلامي بر اساس نيازها و اولويت ها تعطيل شد، اما كميته ملي موزه ها از نيمه دوم دهه 70 فعاليت خود را با جديت آغاز كرد .
وي افزود : از سال 1376 زندگي دوباره در موزه هاي آغاز شد و در مرحله اول فعاليت ، كميته در تلاش بود تا وضع و استقرار جديدي را در ساختار موزه داري و فرهنگ كشور ايجاد كند .
طباطبايي در ادامه با تأكيد بر اين كه توسعه كمي و كيفي موزه هاي كشور شاخص مهمي در توسعه كشور محسوب مي شود گفت : به همين منطور تمام تلاش كميته ملي موزه ها توسعه موزه هاي كشور در سطح جهاني است . به همين منظور برگزاري همايشي با عنوان " موزه ها و هزاره سوم " را طراحي كرديم تا با دريافت و ارائه نظرات ، پيشنهادات و بهره گيري از تجارب ، فعاليت در زمينه موزه و موزه داري روند رو به رشدي داشته باشد .
وي با اشاره به اين كه براي همايش امسال ده ها مقاله به دبيرخانه همايش ارسال شده است، گفت : از ميان مقالات ارسالي 20 مقاله به عنوان برگزيده انتخاب شدند .
دبير دومين همايش موزه ها و هزاره سوم در ادامه ، بر ضرورت تغيير نگرش عمومي به موزه ها تأكيد كرد و افزود : تا زماني كه تغيير نگرش عمومي در كشور فراگير نشود ، نمي توانيم به موفقيت هاي لازم در زمينه موزه و موزه داري نائل شده و به توسعه لازم برسيم .
طباطبايي فرهنگ سازي عميق و ريشه اي در ميان جامعه را در اين زمينه ضرورتي انكار ناپذير عنوان كرد و گفت : شك نيست تا وقتي زيرساخت هاي توسعه گسترش نيابند ، توسعه فرهنگي كشور را نخواهيم داشت .
دبير دومين همايش موزه ها و هزاره سوم تصريح كرد : لازمه توسعه كشور ، توسعه فرهنگي است كه شاخص اصلي اين توسعه ، نهادي به اسم موزه است .
همايش موزه ها و هزاره سوم
طباطبائي : توسعه كمي و كيفي موزه ها شاخصي براي توسعه فرهنگي كشور است
دبير دومين همايش موزه ها و هزاره سوم در مراسم افتتاح دومين همايش موزه ها و هزاره سوم ، با تأكيد بر اين كه توسعه موزه ها را زير ساختي اساسي براي توسعه فرهنگي كشور است ، گفت : تغيير نگرش عمومي نسبت به موزه ها امري ضروري و انكار ناپذير است .
کد خبر 102362
نظر شما