به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، محمدرضا عطارزاده ظهر سه شنبه در مراسم آغاز به کار هشتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه در دانشگاه شهید چمران گفت: تمام نکته هایی که در طبیعت موجود است، نشانه هایی به ما می دهد که می توانیم طرح های خودمان را بر همان اساس اجرا کنیم.
وی به خودپالایی رودخانه به عنوان یکی از مسائل مهمی که به طور طبیعی وجود دارد، اشاره کرد و آن را الگوی مناسبی برای اجرای طرح هایی با کمترین اثرات هزینه ای و تخریبی دانست.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا بر شناسایی توانمندی ها، تجربیات و مخاطرات در اجرای طرحها تأکید کرد و افزود: این آسیب شناسی ها موجب می شود تا هم نیازها برطرف شده و هم آسیب کمتری به طبیعت برسد.
عطارزاده با اشاره به عبور از بحران خشکسالی اخیر در کشور که در 80 سال گذشته بی سابقه بود، از مدیریت صحیح انجام شده در استان خوزستان تقدیر و تشکر کرد.
وی ادامه داد: شیرینی این موفقیت را می توان در برداشت 75 درصدی محصولات کشاورزی در استان خوزستان شاهد بود.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از توفیق در تبدیل اثرات مخرب سیلاب رودخانه کارون به آب تنظیم شده و قابل استحصال خبر داد و اضافه کرد: طرحهای اجرا شده در مسیر رودخانه های کارون، دز و کرخه در عبور از بحران خشکسالی تأثیر بسزایی داشته است.
عطارزاده از استادان و متخصصان عرصه مهندسی رودخانه درخواست کرد وزارت نیرو را در مقوله مدیریت جامع آب یاری رسانده تا بتواند بهره برداری مناسبی از آب های موجود داشته باشد.
استاندار خوزستان نیز در این سمینار با اشاره به اهمیت ثبت وقایع در بحث مهندسی رودخانه گفت: براساس اظهارات مطرح شده در اجلاس سران کپنهاک، وضعیت جوی مناسبی پیش رو نداریم و این نشان دهنده لزوم آماده سازی در زمینه مهندسی رودخانه برای آینده است.
سید جعفر حجازی همچنین از وزارت نیرو خواست که مباحث تئوری را به سمت موارد کاربردی سوق دهد.
هشتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه از امروز ششم بهمن ماه 1388 در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد و تا پنجشنبه هشتم بهمن ماه جاری ادامه خواهد داشت.
این سمینار با هدف ارتقای دانش مهندسی رودخانه و فراهم کردن ارتباط نزدیک بین متخصصان و تبادل نظر و مباحثه در زمینه های مختلف علم مهندسی رودخانه برگزار شده است.
هشتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه به همت سازمان آب و برق خوزستان، دانشگاه شهید چمران اهواز، استانداری خوزستان و شرکت مهندسی مشاور دزآب برگزار شده و شرکت های خدمات مهندسی آب و خاک کشور، مهندسین مشاور آب خاک تهران، مهندسین مشاور آروین خاک، مهندسین مشاور ساز آب اهواز، مهندسین مشاور سامان آبراه، توسعه نیشکر و صنایع جانبی و مدیریت منابع آب ایران حامیان آن بوده اند.
نظر شما