به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص ظهر سه شنبه در نشستی با خبرنگاران گفت: دانشجویان پزشکی در دوره آموزش خود، بیشتر با بیماران بستری سر و کار دارند این درحالیست که پس از فارغ التحصیلی اکثر ارتباط درمانی آنها با بیماران سرپایی است.
جواد کجوری افزود: با توجه به این موضوع معاونت آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت بر لزوم سرمایه گذاری در آموزش طب سرپایی به دانشجویان تاکید دارد و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی شیراز نخستین مرکز اموزش طب سرپایی کشور را با مدل برداری از دانشگاه های تراز اول دنیا راه اندازی کرد.
وی با اشاره به زمینه فعالیتهایی که در این مرکز ارئه می شود، افزود: شیوه برخورد بیمار و دانشجوی پزشکی در مرکز طب سرپایی به طور کامل ضبط و ثبت و در بررسی مجدد، رابطه پزشک و بیمار زیر نظر استاد مربوطه اصلاح می شود.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: به منظور ارائه آموزشهای لازم به دانشجویان با حفظ شئونات لازم، زمینه حضور بیمارانی که بیماری کمیاب دارند در مرکز فراهم می شود.
کجوری استفاده از بیمار نما به منظور ارائه آموزشهای خاص علوم سرپایی که برای بیماران عادی دردناک و عذاب آور است را از دیگر فعالیتهای این مرکز ذکر کرد و افزود: به منظور حضور پر رنگ اساتید در این مرکز، گروه آموزشی طب سرپایی مجازی از شهریور سال جاری برای اولین بار در کشور در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاسیس شده است.
وی با اظهار امیدواری نسبت به ارتقای آموزش علوم پزشکی با راه اندازی این مرکز نیز اظهار داشت: در گذشته دانشجوی پزشکی برای دیدن بیمار سرپایی در درمانگاه ها حاضر می شد اما با وجود این مرکز، تماس بیشتر و علمی تری بین دانشجو و بیمار سرپایی برقرار می شود.
نظر شما