حسین علیمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دامداران طرحهای خود کفایی کمیته امداد امسال توانستند با پرورش سه هزار و 500 واحد دامی بیش از شش هزار و763 تن انواع محصول دامی از قبیل شیر، گوشت، پنیر و عسل به ارزش اقتصادی بیش از 56 میلیارد ریال تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.
وی ادامه داد: از سال 1365 آغاز اجرای طرحهای اشتغالزای در استان گیلان برای بیش از دو هزار و 719 خانوار مددجوی تحت حمایت کمیته امداد طرحهای دامداری اجرا شده است.
مدیرکل کمیته امداد گیلان با اعلام اینکه بهترین روش برای مهار بیکاری توسعه فعالیتهای اقتصادی کوچک و مشاغل بومی از طریق کار آفرینان اشتغال محور است، افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیش از 20 سال تجربه موفق، این روش را برای توسعه اشتغال مددجویان انتخاب کرده و در نظر دارد کلیه مددجویان مستعد را از این طریق شاغل و به مرور خود کفا کند.
وی یاد آورشد: برنامه های اشتغال و خود کفای امداد به گونه ای تدوین شده است که مددجویان در هشت گروه اصلی از قبیل کشاورزی، شیلات، دامپروری، صنایع دستی، فعالیتهای صنفی، صنعتی و خدمات و همچنین بیش از 600 رشته شغلی فرعی در بخشهای مختلف تولیدی و خدماتی فعالیت کنند.
نظر شما