۱۲ بهمن ۱۳۸۸، ۸:۴۵

حفاظت از منابع طبیعی نیازمند مشارکت جدی مردمی است

حفاظت از منابع طبیعی نیازمند مشارکت جدی مردمی است

رشت - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان گفت: برای حفاظت هرچه بیشتر از منابع طبیعی و محیط زیست باید از مشارکت مردمی استفاده کرد.

رحمت الله رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت افزود: هر زمان که مدیریت عرصه های تحت پوشش به مردم به ویژه اهالی بومی محل واگذار شده، پیشرفتهای چشمگیری داشته است.

وی ادامه داد: عوامل محیطی و فاکتورهای زندگی روستائیان در استان گیلان نسبت به سایر استانهای شمالی کشور متفاوت است و تنها در استان گیلان است که جنگل نشینان در تمام فصول ساکن دائمی جنگلی هستند و همین امر ناخواسته موجب تخریب منابع طبیعی و محیط زیست است در حالیکه در سایر استانها اکثر ساکنان به صورت ییلاق و قشلاق زندگی کرده و در فصول سرد سال به مناطق جلگه ای مراجعت و همین امر لزوم یک نگاه جدید و منطقه ای به این استان را می طلبد.

سرپرست منابع طبیعی گیلان با بیان اینکه بستر توسعه استان بر روی بستر عرصه های منابع طبیعی قرار دارد، بنابراین در اجرای پروژههای عام المنفعه سریع عمل تا رضایت مردم جلب شود، افزود: وظایف اصلی همان وظایفی است که از سوی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور ابلاغ شده و حفظ، توسعه، احیاء و حفاظت سرلوحه کارها قرار دارد و براساس آنها برنامه ریزی و عمل می شود.

وی از مسئولان و کارکنان خواست تا به سرمایه گذاران واقعی کمک کنند و مسیر را برای آنان هموار سازند تا آنها نیز ضمن فراهم آوردن شرایط اشتغال جوانان در راستای توسعه استان گام بردارند.

رحمانی صرفه جویی در هزینه ها، نداشتن مکاتبات دو پهلو و تسریع در اعلام وضعیتها به شکل صحیح را امری بسیار ضروری عنوان کرد و گفت: معاونان و مسئولان باید جهت رفع مسائل و مشکلات اداری و پرسنلی شهرستانها به ادارات شهرستانی سفر و به مکاتبات متقاضیان پاسخ دهند.

وی ادامه داد: قوانین و مقررات دست و پاگیر نیستند و همه باید به قوانین عمل کنند و در صورت وجود ضعف و یا مشکلی با کمک نمایند گان استان به رفع پاره ای از مشکلات قانونی پرداخت.

کد خبر 1025007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha