رييس خانه صنعت و معدن استان تهران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر، با بيان اين مطلب گفت: اگر توليد تشويق شود تعداد زيادي واحد توليدي راه اندازي مي شود كه از طريق اين واحدها دولت به درآمدهاي مالياتي بيشتري دسترسي پيدا مي كند و بنابراين بجاي اين كه هرروز بدنبال راه جديدي براي اخذ ماليات باشد، تعداد واحدهاي توليدي كه ماليات معمول را مي پردازند افزون مي شود.
دكتر هادي غنيمي فرد افزود: با حمايت از توليد و ايجاد واحدهاي توليدي، جويندگان كار در اين واحدها مشغول به كار مي شوند و اين افراد به دليل داشتن درآمد خريداراني هستند كه وارد جامعه مي شوند و در نتيجه موجب رونق كسب وكار و پرداخت ماليات از طريق واحدهاي ماليات ده مي شوند.
غنيمي فرد، همچنين به لايحه ماليات بر ارزش افزوده اشاره كرد و گفت: درپيش نويس اين لايحه به توانمندي وزارت امور اقتصادي ودارايي دراجراي اين طرح اشاره شده است، در حاليكه چنين توانايي، تنها با خريدن يك ساختمان و چند ميز و صندلي به وجود نمي آيد.
وي با بيان اينكه هم اكنون وزارت امور اقتصادي و دارايي در اجراي قانون تجميع عوارض با مشكل مواجه شده است گفت: اين گونه قوانين كارشناسي نشده مشكلات فراواني را براي مردم و توليد كنندگن ايجاد كرده اند كه نشان از ضعف آنها دارد.
وي ، همچنين اضافه كرد: گفته شده است ماليات بر ارزش افزوده، خود اجرا، مقطوع و سريع الوصول، منبع در آمدي باثبات و انعطاف پذير است و به ارتقاء سيستم و حسابداري مالياتي كمك خواهد كرد كه در اين زمينه بايد گفت وزارت اقتصاد براي كارا كردن سيستم خود بهتر است از جيب صنايع خرج نكند و اين كار را با تربيت كادر بهتر و متخصص تر انجام دهد.
غنيمي فرد در اين خصوص افزود: اگر قرار باشد كار وزارت خانه ها، به اين ترتيب( با اخذ ماليات بر ارزش افزوده ) آسان شود، راههاي بسيار سهلي وجود دارد كه هر شخصي را وادار به پرداخت مي كند.
نظر شما