به گزارش خبرگزاری مهر، خانم شارن پروکتر مدیر بخش بینالملل در سخنانی ضمن اشاره به استراتژی نوین دانشگاه دورهام در خصوص برقراری ارتباطات بینالمللی با دانشگاههای سراسر دنیا، اظهار داشت: یکی از اهداف دانشگاه دورهام ایجاد محیطی گرم و صمیمانه برای اظهار تمام عقاید و اندیشهها است.
در ادامه دیوید پتلی معاون دانشگاه و رئیس دانشکده علوم اجتماعی ضمن معرفی ایران بهعنوان کشوری مملو از تنوعات و جلوههای گوناگون فرهنگی از برگزاری دومین نشست از سری نشستهای فردوسی در دانشگاه دورهام اظهار خشنودی کرد.
سپس احتشامی معاون دانشگاه دورهام ضمن اشاره به اهمیت نقش فردوسی در هویت فرهنگی ایرانیان، انتخاب نام او برای این سلسله از همایشها را ستود.
وی با توجه به نزدیک بودن سالگرد تولد موتزارت، ابراز امیدواری کرد فردوسی نیز مانند موتزارت تأثیر مهمی بر فرهنگ جهانی بگذارد.
در ادامه برنامه رادنی شکسپیر نویسنده و استاد دانشگاه به عنوان اولین سخنران بخش صبح همایش مقاله خود را باعنوان «نقش زنان در ایران پس از انقلاب اسلامی» ارائه داد. شکسپیر نویسنده کتاب «پارادایم جهانی مدرن» و موسس «جنبش عدالت جهانی» است و در حال حاضر استاد اقتصاد باینری دانشگاه تریساکتی است. وی در سال 2000 موفق به دریافت جایزه مارتین لوتر کینگ شده است.
رضا افخمی از دانشگاه اگزتر انگلستان در مقاله خود با عنوان «نقش دینداری و اعتقادات مذهبی در جهت گیریهای سیاسی و اجتماعی در ایران معاصر» سعی داشت نشان دهد عقاید مذهبی افراد در ایران چگونه میتواند منجر به رفتارهای سیاسی متفاوت گردد و بر خلاف آنچه در غرب تصور میشود که مذهبی بودن انسان را از سیاست دور میسازد در ایران این موضوع برعکس است.
بخش دوم سمینار با سخنرانی حسین حیرانی مقدم از دانشگاه آزاد آکسفورد آغاز شد.
وی در مقاله خود با ارائه آمار و ارقام، پیشرفتهای ایران در زمینه آموزش عالی پس از انقلاب را مورد بررسی قرار داد.
دکتر مقدم تحولات پس از انقلاب در زمینه آموزش عالی را به سه فاز انقلابی، فاز شکلگیری و فاز توسعه تقسیم کرد و افزود که ما اینک در فاز توسعه هستیم.
نظر شما