رئیس امور فنی اداره کل تربیت بدنی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد اظهار داشت: پروژه های استخر شنای شهید فاضل شهرکرد با 14 میلیارد ریال اعتبار استانی در دو هزار و500 متر مربع، سالن باستانی بن با زیربنای 600 مترمربع و با اعتبار دو میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی و ملی، سالن دوقلوی بروجن با هزار و 56 مترمربع و اعتبار دو میلیارد و 300 میلیون ریال، سالن ورزشی مرغملک با زیربنای 800 متر مربع و اعتبار 800 میلیون ریال، رختکن و دفتر هیئت فوتبال جونقان با زیربنای 130 مترمربع و اعتبار 500 میلیون ریال، سالن ورزشی گندمان با زیربنای هزار و 800 مترمربع و اعتبار هشت میلیارد ریال را از پروژه های افتتاح شده و تکمیل شده در چهار سال گذشته دانست.
فتح الله پرتو با بیان اینکه در این استان پروژه های نیمه کاره ای نیز از سال های پیش وجود دارد، بیان داشت: سالن دو هزار نفره بروجن از سال 75 شروع شده است و تاکنون 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و دلیل پیشرفت کم این پروژه کمبود اعتبارات مالی است.
سالن دو هزار نفره بروجن از سال 75 شروع شده است و تاکنون 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و دلیل پیشرفت کم این پروژه کمبود اعتبارات است |
رئیس امور فنی اداره کل تربیت بدنی چهارمحال و بختیاری |
وی با اشاره به اینکه در اعتبارات عمرانی استانی مبلغ 400 میلیون تومان جهت تکمیل پروژه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: هم اکنون این پروژه فعال بوده و تا پایان سال 89 به بهره برداری خواهد رسید و مردم شهرستان بروجن به آرزوی 13 ساله خود خواهند رسید.
وی با اشاره به پروژه خوابگاه ورزشکاران در استان عنوان کرد: این پروژه یکی از بزرگترین پروژه های استان است که از سال 80 شروع شده است و بعد از هشت سال این پروژه هنوز به بهره برداری نرسیده است.
پرتو یادآور شد: این پروژه تاکنون 34 درصد رشد داشته و در این مدت زمان 900 میلیون تومان هزینه شده و اعتبار پیش بینی شده برای این پروژه 35 میلیارد ریال است که در حال حاضر برای بهره برداری نیازمند 25 میلیارد ریال است.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه در زیربنای پنج هزار متر مربع در سه طبقه برای اسکان 300 ورزشکار در استان در نظر گرفته شده است.
کمبود اعتبارات مهمترین علت تعویق پروژه ها
وی با بیان اینکه کمبود اعتبارات از مهمترین دلایل به تعویق افتادن بهره برداری از پروژه های عمرانی در استان است، بیان داشت: در سفر سوم هیئت دولت به استان اولویت اول را برای تکمیل پروژه های دور اول و دوم قرار داده ایم.
سرپرست سابق سازمان مسکن و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد اظهار داشت: از جمله پروژه های عمرانی ورزشی که زیر نظر سازمان مسکن هستند سالن ورزشی 15هزار نفره شهرکرد است که موافقتنامه آن با حدود صد میلیون تومان تنظیم شده است و سازمان مجری ساختمان دولتی و عمومی در حال طراحی است.
قاسمی افزود: قرارداد سالن تیراندازی شلمزار در دو قسمت دو هزار متر مربعی نیز با اعتبار 320 میلیون تومان بسته شده است و درصدی از کار انجام شده و 30 درصد کار به دلیل کسری اعتبار انجام نشده است همچنین حدود 100 میلیون تومان اعتبار این پروژه استانی است.
21 پروژه از سال 85، 18 پروژه از سال 86 و 21 پروژه از سال 87 و 18 پروژه از سال 88 در چهارمحال و بختیاری شروع شده که تنها پنچ پروژه به بهره برداری رسیده است |
وی یادآور شد: برای سالن تیراندازی شهر فارسان 320 میلیون تومان اعتبار برآورد شده است که 240 میلیون تومان آن تاکنون اختصاص داده شده و این پروژه با پیشرفت 60 درصد 100 میلیون تومان کسری اعتبار دارد.
وی بیان داشت: سالن ورزشی هزار و 200 نفری کوهرنگ نیز به دلیل کسری اعتبار نیمه تعطیل است و این سالن ورزشی در حد فونداسیون و خرید سازه فضایی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: پروژه های دست دنا و سالن باستانی فارسان باید دو سال پیش به بهره برداری می رسیدند ولی این دو پروژه نیز به دلیل کسری اعتبار تاکنون به طول انجامیده است.
قاسمی بیان داشت: کسری اعتبار مهمترین مشکل پروژه های استانی از جمله پروژه های تربیت بدنی است.
پروژه های نیمه تمام استان چهارمحال و بختیاری عبارتند از سالنهای رزمی فارسان، شهرکرد، لردگان هر سه با 45 درصد پیشرفت فیزیکی، سالن ورزشی نافچ با 40 درصد رشد فیزیکی، سالن ورزشی دهنو با 65 درصد رشد فیزیکی، سالن باستانی بروجن با 25 درصد رشد فیزیکی و سالن باستانی مهدیه اشکفتک با 30 درصد رشد فیزیکی و سالن روستای هلوسعد اردل با 45 درصد رشد فیزیکی و ... هستند.
از 51 پروژه تربیت بدنی در چهارمحال و بختیاری تعداد 30 پروژه از محل اعتبارات ملی ، 18 پروژه ازمحل اعتبارات استانی و 16 پروژه ملی و استانی است.
به هر روی 21 پروژه از سال 85، 18 پروژه از سال 86 و 21 پروژه از سال 87 و 18 پروژه از سال 88 در این استان شروع شده است که تنها پنچ پروژه به بهره برداری رسیده است.
نظر شما