به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، سردارعلی فضلی پیش از ظهر سه شنبه در نشست ستاد راهیان نور استان سمنان گفت: سه هزار و 200 یادمان و نماد در ستاد مرکزی راهیان نور کشور شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه این یادمان ها نقاط اتکای فرهنگی هستند، گفت: در این راستا یادمان ها و نمادهایی در تمام استانهای کشور ایجاد می شود.
وی با اشاره به اینکه زیرساختهای فرهنگی در کشور باید تقویت شود، گفت: برنامه های راهبردی فرهنگی متناسب با هجمه فرهنگی دشمنان باید انجام شود.
فضلی آرامگاه شهدای گمنام در مراکز آموزش عالی و فرهنگی را مکانی برای راز و نیاز دانست و افزود: این اقدام نیز کار مناسبی برای تقویت برنامه های فرهنگی در دانشگاه هاست.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور اثرگذاری کاروان های راهیان نور را بسیار مناسب دانست و افزود: اثرگذاری فعالیت های فرهنگی زمان بر است اما کاروان های راهیان نور نشان داده اند که اثرگذاری سریع و خوبی داشته اند.
وی گفت: سال گذشته 700 هزار نفر از سراسر کشور به مناطق جنگی اعزام شده اند و همین تعداد نیز به صورت خودجوش به این مناطق رفته اند و این اعزام ها اثرات بسیار خوبی به ویژه در نسل جوان و نوجوان داشته است.
سردار فضلی گفت: در کاروان های راهیان نور باید بیشتر نخبگان، استادان، طلاب، دانش آموزان و آحاد مردم مورد توجه باشند.
رئیس ستاد راهیان نور کشور با اشاره به حضور رزمندگان استان سمنان در تمام عملیات ها گفت: استان سمنان تقریبا در همه عملیات ها شهید داشته است و باید این رشادت ها به نسل های آینده منتقل شود و این خود نوعی استحکام بخشی فرهنگی در استان سمنان است.
وی گفت: دستگاه ها هر چقدر در خصوص اعزام راهیان نور هزینه کنند به اعتبارات تملک دارایی آنها اضافه خواهد شد.
فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان نیز در این نشست گفت: سهمیه اعزام راهیان نور این استان در سال جاری به 10 هزار نفر افزایش یافته است.
سردار علی استاد حسینی افزود: از این تعداد پنج هزار نفر آنها دانشجویان و بقیه سایر قشرهای مردم هستند.
وی با بیان اینکه سهمیه دانشجویان امسال از دو هزار و 500 نفر به پنج هزار نفر افزایش یافته است، گفت: کاروان های راهیان نور از اسفندماه به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در جنوب و غرب کشور اعزام می شوند.
نظر شما