غضنفر میرزابیگی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: با تصویب هیئت دولت عملا نظام ارتقاء بهره وری نیروهای بالینی بخش سلامت کشور از ابتدای سال 89 در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
وی افزود: با اجرای این قانون ساعت کار نیروهای بالینی نظام سلامت متناسب با سابقه کار و نوبت کاریهای غیر متعارف و همچنین کار سخت تا هشت ساعت در هفته کاهش خواهد یافت.
وی اضافه کرد: همچنین ضریب دادن به کار در طول شب و ایام تعطیل انجام خواهد شد و هر یک ساعت به عنوان یک و نیم ساعت کار محاسبه خواهد شد.
رئیس نظام پرستاری کشور ادامه داد: به این ترتیب ساعت کاری از 12 ساعت به 18 ساعت افزایش خواهد یافت.
میرزابیگی گفت: در چارچوب این قانون پرستاری به عنوان شغلهای سخت و زیان آور محسوب می شود اما زنان از ماده 75 قانون کار مستثنی خواهند بود.
میزابیگی اضافه کرد: استاندارد تعویض شیفتهای بیمارستانی به مدت یک ساعت جزء ساعت کار محسوب خواهد شد برای تغییر و تحول در شیفتها و محدودیت اضافه کاری اجباری 100 ساعت در ماه با توافق پرستار و کارفرما است.
وی گفت: دریافتی پرستاران بر حسب دو شاخص ثابت و عملکردی محاسبه می شود به گونه ای که درآمد ثابت شامل حقوق و مزایا می شود و عملکردی نیز مبتنی بر اخلاق، علم و ارتباط بین پرستار و بیمار خواهد بود که سیستم اندازه گیری این شاخصها نیز تدوین شده است.
نظر شما