۱۴ بهمن ۱۳۸۸، ۸:۳۳

جمشیدی در گفتگو با مهر:

اجرای طرح تقویت امنیت عشایر/صدور مجوز برای 50 هزار سلاح عشایر

اجرای طرح تقویت امنیت عشایر/صدور مجوز برای 50 هزار سلاح عشایر

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مسئول بسیج عشایری کشور از اجرای طرح ساماندهی سلاح و مهمات در راستای تقویت امنیت پایدار در مناطق عشایری کشور خبر داد.

سردار مهدی جمشیدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: یکی از برنامه های در دستور کار که امسال آغاز شده و در سال آینده نیز استمرار خواهد داشت بحث تقویت امنیت پایدار جامعه عشایری است.

وی تصریح کرد: در راستای اجرای این طرح بخش عمده ای از مسئولیت تامین امنیت ایلات و طوایف عشایری به بسیجیان عشایر سپرده خواهد شد.

مسئول بسیج عشایری کشور همچنین به بحث ساماندهی سلاح و مهمات در قالب طرح یاد شده اشاره کرد و بیان داشت: در سال جاری در همه ایلات و طوایف عشایری کشور کار ساماندهی سلاحهای غیرمجاز صورت گرفته است.

سردار جمشیدی ادامه داد: در حال حاضر اجرای این طرح در یکی دو استان کشور باقی مانده است که این دو استان نیز در ایام دهه فجر با تصویب در شورای تامین استانها این طرح اجرایی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه کار صدور مجوز برای سلاح های غیرمجاز عشایر در حال انجام است، خاطر نشان کرد: تاکنون برای حدود 50 هزار سلاح غیرمجاز ایلات و عشایر کشور مجوز صادر شده است.

مسئول بسیج عشایری کشور یادآور شد: همچنین با اجرای این طرح دارندگان سلاح مجوز دار در قالب رده های مقاومت بسیج ساماندهی می شوند و بخشی از کار تامین امنیت پایدار عشایر به این افراد سپرده خواهد شد.

ساماندهی 450 هزار نفر در قالب بسیج عشایری/اجرای طرح تحول توسعه بسیج عشایر

مسئول بسیج عشایری کشور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر جامعه عشایری کشور دارای یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت است.

سردار جمشیدی با بیان اینکه بسیج عشایری تاکنون در راستای توسعه رده های مقاومت در همه ایلات و طوایف برنامه ریزی کرده است، بیان داشت: در حال حاضر 130 حوزه مقاومت و یک هزار و 200 پایگاه مقاومت در سطح ایلات و عشایر کشور دایر و فعال است.

وی تصریح کرد: در "طرح تحول" که بنا است سال آینده اجرا شود در همه طوایف و ایلات کشور پایگاههای مقاومت ایجاد می شود به طوریکه این پایگاهها به صورت سیار عشایر را همراهی خواهند کرد.

مسئول بسیج عشایری کشور یادآور شد: اعتقاد ما بر این است که کل جامعه عشایری جزو بسیج هستند چرا که جامعه عشایری ما جامعه ای یکپارچه و معتقد به آرمانها و ارزشهای انقلاب و امام هستند.

سردار جمشیدی ادامه داد: تاکنون 450 هزار نفر از عشایر کشور در رده های مختلف بسیج سازماندهی شده اند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین در قالب برنامه پنج ساله پیش بینی شده است که کل جامعه عشایری کشور در قالب رده های مختلف بسیج ساماندهی شوند.

اجرای طرح ریشه کنی بی سوادی در شش استان/آغاز طرح های سازندگی در سال آینده

مسئول بسیج عشایری کشور در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با محرومیت زدایی از جامعه عشایری کشور به خبرنگار مهر گفت: یکی از برنامه هایی که در سال آینده اجرایی خواهد شد بحث سازندگی و عمرانی در راستای محرومیت زدایی در مناطق عشایری است.

سردار جمشیدی از آماده شدن این طرح ها خبر داد و گفت: سال آینده با ابلاغ این طرح ها به شهرستانها و استانهای مختلف کار محرومیت زدایی جامعه عشایری با همکاری دستگاههای ذی ربط دنبال خواهد شد.

وی همچنین به طرح های بسیج عشایری در راستای رفع بی سوادی در جامعه عشایری کشور اشاره کرد و یادآور شد: یکی از برنامه های در دستور کار در این حوزه اجرای طرح سواد آموزی در میان عشایر شش استان کشور است.

مسئول بسیج عشایری کشور ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح بیسوادی در جامعه عشایری کشور ریشه کن شود.

اجرای 70 برنامه فرهنگی برای عشایر کشور

سردار جمشیدی همچنین از اجرای برنامه های فرهنگی در ایلات و عشایر خبر داد و بیان داشت: در سالجاری تاکنون 70 برنامه در سطح جامعه عشایری کشور اجرا شده است که این برنامه ها متناسب با وضعیت استانها متفاوت بوده است.

وی همچنین از اجرای دو برنامه متمرکز در کشور در این مدت خبر داد و گفت: همایش بیعت با رهبری با حضور سران ایلات و طوایف کشور در تهران و طرح ولایت به صورت متمرکز در مشهد مقدس از دیگر برنامه های این نهاد بوده است.

مسئول بسیج عشایری کشور از برنامه ریزی برای استمرار برنامه ها در سال آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: همچنین بسیج عشایری کلیات برنامه سال آینده را نیز به تصویب ریاست سازمان بسیج مستضعفان رسانده است.

سردار جمشیدی ادامه داد: در قالب این برنامه برای سال آینده 70 برنامه مختلف پیش بینی شده است که به زودی در ستاد کل نهایی و ابلاغ می شود.

وی محوریت برنامه های سال آینده را برنامه های فرهنگی و سازندگی دانست و گفت: شعار سال آینده بسیج تولید علم و سازندگی است که در این راستا همه برنامه ها با این محوریت و با گرایش فرهنگی اجرا خواهد شد.

مسئول بسیج عشایری کشور برگزاری کنگره سرداران و شهدای عشایر کشور، برگزاری جشنواره های سنتی بر اساس فرهنگ عشایر، مسابقات ورزشی مانند سوارکاری و ورزش های بومی محلی و ساماندهی سران طوایف و معتمدین را از جمله برنامه ها و فعالیتهای بسیج عشایری در سالجاری برشمرد.

کد خبر 1028952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha