به گزارش خبرگزاری مهر، نویسنده دراین کتاب به تاریخ یهودیت به عنوان شیوه دینی میپردازد.
نویسنده در این کتاب موضوعات خاستگاهها،انتخاب اسرائیل، تورات ،عهد شکنی اسرائیل، گسیختگی ملی و مذهبی ، پادشاهی یهودی و ظهور و سقوط آن، انبیا، کاهنان و سرایندگان مزامیر را مورد بررسی قرارداده است.
حکما،حکومت دینی یهودیه، دومین دولت عبری، مرکز قومی و روحانی یهود سایر موضوعاتی است که مورد توجه نویسنده دراین کتاب بوده است.
شکل گیری تلمود، شعایر دینی،تحکیم یهودیت تلمود، فلسفه یهودی ،عرفان یهودی : قبالا، سهم علمای دینی قرون وسطی، جنبش های جدید در یهودیت دیگر عناوین این کتاب را تشکیل میدهند.
کتاب بامهاجرت ابراهیم، بنیان گذار ملت یهود ، از اور کلده آغاز میشود و با جستجوی خاستگاه، رشد و گسترش دائم یهودیت- باورها و تعالیم اخلاقی و دینی آن، امیدها، آرزوها و ایدهآل های آن - بررسی خود را ادامه میدهد.
این کتاب همچنین درباره جنبشها و تأثیرات مذهبیای که به شکل گرفتن دین یهود درجلوه های متنوع آن کمک کرده اند بحث می کند، وبه توصیف مساهمه هایی می پردازد که رشتهای متوالی از انبیا، قانونگذاران، کاهنان، مزامیرنویسان، حکیمان، ربیها، فیلسوفان و عارفان به سهم خود انجام دادهاند، که براساس آن یهودیت به صورت نیروی مذهبی پویایی که امروزه هست درآمده است.
نظر شما