به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، غلامرضا سقندلی ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه های بخش راه استان زنجان در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان، در خصوص مشخصات فنی این پروژه و اقداماتی که تاکنون صورت گرفته افزود: طول این پروژه 700+57 کیلومتر است که با مشخصات راه فرعی درجه یک ساخته شده که به دوقطعه و هر قطعه نیز به دو بخش الف و ب تقسیم شده است.
وی ادامه داد: قطعه یک الف به طول 15 کیلومتر است که 6.3 کیلومتر آن در یک لایه آسفالت شده، عملیات اجرایی کلیه ابنیه فنی به اتمام رسیده و 8.7 کیلومتر آن نیز آماده آسفالت است که با مساعد شدن هوا به آسفالت ادامه آن نیز اقدام خواهد شد.
سقندلی افزود: قطعه 1 ب به طول 13 کیلومتر است که عملیات اجرایی آن اعم از خاک برداری خاک ریزی و احداث ابنیه فنی در حال اجراست.
مدیرکل راه و ترابری استان زنجان گفت: قطعه دو الف به طول 17 کیلومتر با یک لایه آسفالت بیندر به اتمام رسیده است و چهار کیلومتر از میسر 10.7 کیلومتری قطعه 2 ب آسفالت شده و 6.7 کیلومتر باقیمانده نیز در حال اجرای عملیات اساس و زیر اساس است.
سقندلی افزود: تاکنون برای این پروژه 120 میلیارد ریال هزینه شده و برای اتمام آن به هشتاد میلیارد ریال دیگر نیاز است و درصورت تامین اعتبار لازم این پروژه تا یایان شهریور سال 89 به بهربرداری خواهد رسید.
مدیرکل راه و ترابری استان زنجان در ادامه طول راه های ارتباطی استان زنجان را بیش از پنج هزار و 740 کیلومتر عنوان کرد و افزود: 200 کیلومتر آزادراه، 42کیلومتر بزرگراه، 540 کیلومتر راه اصلی و فرعی و چهار هزار کیلومتر راه روستایی، محورهای ارتباطی این استان را تشکیل میدهند.
سقندلی موقعیت استان زنجان را به لحاظ قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیت و هم مرز بودن با هفت استان، مهم ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر 12 درصد آزادراه های کشور در استان زنجان قرار دارند.
مدیرکل راه و ترابری استان زنجان گفت: بیش از 61 درصد از کل روستاهای استان زنجان از راه آسفالته برخوردار هستند.
سقندلی با بیان اینکه همچنین بیش از 68 درصد روستاهای بالای 20 خانوار استان زنجان از راه آسفالت برخوردار است در خصوص وضعیت راههای روستائی استان زنجان افزود: در حال حاضر بیش از 92 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار از راه مناسب برخوردار هستند که شامل راه شنی و آسفالته است.
وی با یادآوری اینکه تاکنون 61 درصد از کل راههای روستائی استان و 68 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار آسفالت شده اند، ادامه داد: ارتقاء راههای روستائی دسترسی به راه شنی و تبدیل شنی به آسفالته از اقدامات مهم این اداره کل در حوزه راههای روستائی است که عمدتا در روستاهای بالای 50 خانوار صورت گرفته است که امیدواریم بتوانیم براساس برنامه 5 ساله پنجم، راههای روستائی بالای 20 خانوار را نیز تحت پوشش قرار دهیم.
سقندلی میزان اعتبارات هزینه شده در سال 87 در راههای روستائی را 9 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: اعتبار مصوب امسال 10 میلیارد تومان است که از محل اعتبارات استانی و ملی تأمین خواهد شد.
نظر شما