به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر فضلالله اسلامی با اعلام این مطلب اظهار کرد: بعد از تکمیل کارهای سازهای، نوبت تعبیه ملزومات مورد نیاز در مکانهای مناسب است و در مورد تونل توحید با دو هزار و 136 هزار متر طول نیز به همین ترتیب اقدام شد.
وی افزود: طول مسیر تونل توحید با احتساب رمپها از ورودیها تا خروجیهای آن به سه کیلومتر میرسد که برای هر تونل سه مسیر جداگانه به وسیله خطکشی مشخص شده است.
اسلامی با اشاره به استفاده از آسفالت رنگی قرمز تیره در مسیر اضطراری تونل توحید برای نخستین بار در کشور، تصریح کرد: این مسیر با خطکشی موسوم به اکستروژن که دارای خطوط برجستهای است باعث حالت ویبره یا لرزش وسیله نقلیه در صورت انحراف از مسیر اصلی میشود.
وی از نوشتار بر روی آسفالت کف تونل نوحید مانند حداکثر سرعت مجاز 60 کیلومتر بر ساعت، از دیگر اقدامات انجام شده نام برد و اضافه کرد: علاوه بر این خط کشیهای داخل تونل و اطراف آن در مجموع 40 کیلومتر است که 30 کیلومتر آن در تونل و مابقی در معابر کناری و ورودیها و خروجیها صورت گرفته است.
اسلامی با اشاره به نصب 50 تابلوی کنسولی بزرگ از جنس شبرنگ در مسیرهای منتهی به تونل توحید، گفت: این تابلوها در فاصله 500 متری، 250 متری و ابتدای ورودیها واقع شده و رانندگان با مشاهده تابلوی اول مسیر خود را انتخاب می کنند، با دیدن تابلوی دوم مسیرشان را تغییر می دهند و با رویت تابلوی سوم از انتخاب خود اطمینان حاصل می کنند.
مدیرعامل شرکت عرف ایران در پایان با بیان اینکه 6 هزار چشم گربهای به منظور ایمن سازی تونل نوحید نصب شده، خاطرنشان کرد: حجم عملیات صورت گرفته از سوی این شرکت در این تونل 4 برابر عملیات مشابه در تونل رسالت است.
نظر شما