۱۸ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۳۲

موسوی:

کاربردی کردن علوم دانشگاهی نیاز اصلی کشور است

کاربردی کردن علوم دانشگاهی نیاز اصلی کشور است

سنندج - خبرگزاری مهر: نماینده مقام معظم رهبری در منطقه کردستان خواستار کاربردی کردن علوم دانشگاهی و ایجاد ارتباط بین آموزش و نیاز بازار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، آیت الله سید موسی موسوی ظهر یکشنبه در دیدار با مسئولان و مدیران آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان اظهار داشت: باید برای ایجاد ارتباط بین بازار کار و آموزش در دانشگاه ها، علوم دانشگاهی کاربردی و بر اساس نیاز بازار طراحی و تدوین شوند.

وی ادامه داد: متاسفانه یکی از مشکلات اصلی کشور کاربردی نبودن محتوای تحصیلی و نبود ارتباط مناسب بین نیاز بازار و همچنین آموزشهای ارائه شده در مقاطع مختلف دانشگاهی است که این روند باعث افزایش شمار بیکاران فارغ التحصیل در کشور شده است.

نماینده مقام معظم رهبری در منطقه کردستان افزود: وضعیت رشته های تحصیلی در دانشگاه ها نیز متناسب با بازار کار نیست و بخش عمده علل بیکاری در جامعه به همین واقعیت باز می شود در حالی که در جوامع پیشرفته مراکز دانشگاهی خود را با نیازهای منطقه ای و بازار خود تطبیق می دهند.

آیت الله موسوی با اشاره به ضرورت تربیت نیروی انسانی متخصص از مراکز آموزش فنی و حرفه ای به عنوان عامل موثر در رفع این ضرورت نام برد و خاطرنشان کرد: استان کردستان در این زمینه بیشترین نیاز را در مقایسه با سایر استان ها دارد و باید با بسیج امکانات و بهره گیری از توانمندی ها این نیاز را به نحو مطلوب و شایسته برآورده کرد.

وی در ادامه با اشاره سالروز پیروزی انقلاب اسلامی کمبودها و محرومیتهای موجود استان کردستان را ناشی از نوع نگاه های به جای مانده از دوران طاغوت و تحرکات ایادی داخلی استکبار جهانی دانست و بیان داشت: نظام اسلامی کارهای بزرگی برای توسعه این استان و ایجاد اشتغال در کردستان اجرا کرده ولی به رغم همه این تلاش ها بیکاری هنوز در این خطه یک معضل جدی است و باید برای درمان آن چاره اندیشی نمود.

آیت الله موسوی شتاب روند توسعه استان کردستان را بیشتر از سرعت پیش بینی شده خواند و گفت: آموزش فنی و حرفه ای از عوامل موثر در کیفی سازی برنامه های توسعه استان است و باید زمینه برای بهره گیری از این فرصت را در سراسر استان کردستان به نحو مطلوب و شایسته فراهم کرد.

نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان همچنین خواستار توجه بیشتر مسئولان آموزش فنی و حرفه ای به حرفه آموزی در روستاها با هدف جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها شد و عنوان کرد: توسعه اشتغالزایی و همچنین ایجاد زیرساختهای لازم از جمله عواملی است که زمینه ماندگاری مردم را در روستاهای استان فراهم خواهد کرد.

در ابتدای این دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان نیز گزارشی از روند برنامه های این اداره کل در سال جاری را ارائه کرد.

کد خبر 1031605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha