به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی حجازی شامگاه یکشنبه در جلسه علنی شورای شهر ساری در صحن شورا افزود: با مصوبات مفید و ارزنده ای که شورای دور سوم صورت داده بسیاری از پروژه های عمرانی نیمه کاره مربوط به دو دوره قبل در شهر ساری به بهره برداری رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: ساری به عنوان مرکز استان روزانه تامین کننده نیازها و رفاه عمومی یک پنجم جمعیت مازندران بوده اما سرانه اعتبار تخصیصی به مرکز استان با سایر شهرهای دیگر این خطه برابری می کند.
شهردار ساری با اشاره به اینکه عمارت شهرداری ساری قبل از دوره سوم شورای شهر تنها 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، تصریح کرد: این مجموعه عظیم شهری با هزینه و درآمد عایده شهرداری از مردم ظرف دو سال توانسته پیشرفت فیزیکی خود را ارتقاء داده و بهره برداری شود.
حجازی با بیان اینکه روند توسعه فعالیتهای عمرانی و زیربنایی در شهر ساری شدت گرفته است، یادآور شد: توجه مدیران ارشد استان به تامین رفاه عمومی و اجرای بیشتر طرحهای عمرانی ساری باید تغییر یابد.
وی با اشاره به بروز برخی شایعات مبنی بر انتخاب و معرفی قریب الوقوع شهرداران مناطق دوگانه ساری افزود: شایعاتی که از سوی برخی افراد در این مورد بیان شده تنها شایعه بوده و هویت بیرونی و حقیقی ندارد.
شهردار ساری اظهار داشت: راه اندازی مناطق شهرداری در مرکز استان هنوز در مرحله طرح بوده و پس از تصویب در صحن شورا با همفکری و اعمال نظر اعضای شورا، انتخاب شهرداران مناطق یک و دو ساری صورت خواهد گرفت.
وی همچنین به اظهار نظر یکی از اعضای شورا مبنی بر اینکه گفته است "سازمان فناوری اطلاعات شهرداری جنبه تشریفاتی دارد " خاطر نشان کرد: اظهار نظر این عضو شورا در رسانه ها و اذعان عمومی برای بنده به عنوان شهردار مرکز استان سبب بروز مشکلاتی شده است.
حجازی افزود: اعضای شورای اسلامی شهر ساری اگر نظر قاطعی برای انحلال واحد فناوری اطلاعات شهرداری ساری دارند می توانند این اقدام را در سریعترین زمان ممکن اجرایی سازند.
جمال باقری، عضو شورای اسلامی شهر ساری نیز با تاکید بر جذب و استخدام نیروهای تخصصی شهرداری بر اساس ضوابط استخدامی و دوره های آموزشی اظهار داشت: نباید جذب نیروهای تخصصی واحدهای زیرمجموعه شهرداری براساس رابطه صورت گیرد.
وی بیان کرد: متاسفانه فرهنگ جذب نیروی رابطه ای در دستگاه های مختلف از سوی مسئولین ادارات به اعضای شورا نیز سرایت کرده که نباید تبدیل به فرهنگ شود.
وی با بیان اینکه کارکرد روابط عمومی شورا و شهرداری باید به سمت تخصصی و حرفه ای شدن سوق یابد، افزود: متاسفانه به واسطه اظهار نظرها و درخواست هایی خودمان و مدیران شهرداری، فعالیت این نهاد اثرگذار به بولتن و تریبونی برای تبلیغ مدیران شهری و شورا تبدیل شده است.
باقری بیان کرد: روابط عمومی دیده بان قدرتمندی برای دستگاه اجرایی و نهاد فرهنگی بوده و این پتانسیل قوی می تواند از طریق رسانه ها، مشکلات و خواسته های حقه مردم را به اطلاع منتخبان آنان برساند.
وی با تقدیر از زحمات شهردار و معاونان وی در احداث ساختمان عمارت شهرداری ساری از شهردار مرکز استان خواست و پرسنل این نهاد خواست در ارتقا برنامه ریزی کیفی برای خدمت رسانی بیشتر به مردم تلاش جدی تری داشته باشند.
باقری با اشاره به اینکه صنعت ساختمان در مرکز استان به نسبت سایر شهرهای دیگر مازندران از روند اشتغالزایی بالایی برخوردار است از شهرداری خواست با اعمال روشهای صحیح زمینه را برای تخلفات ساختمانی پیمانکاران و سازندگان برج های مسکونی و تجاری فراهم نیاورد.
شهر ساری مرکز مازندران نزدیک به 400 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما