غلامرضا فتح آبادی در گفتگو با خبرنگاران در اراک افزود: این واحدها اکنون بیش از 404 هزار و 343 نفر جمعیت معادل 30 درصد از کل جمعیت استان اعم از شهری روستایی را تحت پوشش خدمات خود دارند.
دبیر کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی ادامه داد: اکنون در سطح مراکز بهداشتی درمانی استان 115 پزشک خانواده در 104 مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی استان مشغول فعالیت هستند که از این تعداد 59 نفر از پزشکان زن و 56 مرد، 60 نفر معادل 52 درصد از پزشکان بومی شهرستان و استان و 55 نفر معادل 48 درصد غیربومی هستند.
وی تصریح کرد: با توجه به جمعیت هدف زیر پوشش پزشک خانواده در استان، تعداد پزشکان مورد نیاز طرح مذکور 160 نفر است در حالی که تعداد پزشکان موجود 115 نفر هستند که حاکی از آن است که در استان 28 درصد از مراکز بهداشتی درمانی موجود با کمبود پزشک خانواده روبهرو هستند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی گفت: در برابر هر چهارهزار نفر جمعیت زیر پوشش طرح پزشک خانواده، یک پزشک به طور متوسط در کشور وجود دارد که این رقم در استان معادل سه هزار و 516 نفر است که نشان میدهد جایگاه استان از شاخص کشوری، در وضعیت مطلوبی است.
وی اظهار داشت: شهرستانهای محلات، دلیجان و آشتیان نسبت به شاخص استانی و کشور در جایگاه مطلوبی قرار دارد، اما در شهرستانهای خنداب و کمیجان شاخص فوق با شاخص کشوری و استانی فاصله دارد که در نتیجه پزشکان موجود با حجم زیادی از مراجعان مواجه هستند.
دبیر کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی ادامه داد: در این طرح 113 ماما مشغول ارائه خدمت هستند که نشان میدهد به ازای هر سه هزار و 578 نفر، یک ماما مشغول ارائه خدمات است، از طرفی در شاخص کشوری تا هشت هزار نفر جمعیت یک ماما پیشبینی شده که از این لحاظ استان توانسته در تمامی شهرستانها پوشش 100 درصدی را تامین کند که نشان از قرار گرفتن استان در وضعیت مطلوب است.
نظر شما