به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، در مراسم اختتامیه این جشنواره که امروز با حضور معاون امور سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، جواد شمقدری در سخنانی با اشاره به نیاز به سینما در کشور با توجه به رشد جمعیتی اظهار داشت: امیدواریم در برنامه مدون شده و تأمین اعتبار مسئولان این مشکل فرهنگی در سراسر کشور به ویژه مرکز استان سیستان و بلوچستان برطرف شود.
معاون امور سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: استانهای مرزی کشور مانند سیستان و بلوچستان می توانند با گسترش سینما ارتباط فرهنگی و صادرات فرهنگی خوبی به سرزمین های همسایه داشته باشند.
وی با بیان اینکه، سیستان و بلوچستان با غنای فرهنگی پنج هزار ساله و داشتن مکان های تاریخی مانند شهر سوخته یکی از نقاط کلیدی تمدن ایران محسوب می شود، گفت: مردم سیستان و بلوچستان بسیار فهیم و هنر دوست هستند و استقبال بسیار پرشوری از بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر بعمل آوردند و این خود نشان از غنای فرهنگی این استان دارد.
شمقدری با تأکید بر اینکه، شهر زاهدان با توجه به جمعیت 800 هزار نفری آن نیاز به ساخت دو سینما دارد، تصریح کرد: مسئله سینما برای شهر زاهدان یک دغدغه مهم است و ما تلاش خواهیم کرد تا با همت مسئولان استانی بتوانیم این مشکل را بزودی رفع کنیم.
نورالله برشان نیز در این مراسم گفت: این جشنواره با هدف ارتقای سطح فیلم سازی و فیلم نامه نویسی در استان و ایجاد یک فضای سالم برای مردم در شهر زاهدان برگزار شد.
مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان افزود: استقبال مردم از این جشنواره فرصت خوبی است تا یک سینمای ثابت برای شهر زاهدان داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه سیستان و بلوچستان با در اختیار گذاشتن تالار فردوسی همکاری بسیار خوبی با اداره کل ارشاد استان جهت برگزاری باشکوه جشنواره فیلم فجر در زاهدان داشته است.
در این مراسم، علی شهری، شیرمحمد اسپندار (تنها دونلی زن کشور) و رضا خدادبیگی (برنده دیپلم افتخار به خاطر بازی در فیلم وقت بودن) سه تن از پیشکسوتان هنر در استان سیستان و بلوچستان و جمال شورجه تهیه کننده فیلم نفوذی که از نظر مردم زاهدان به عنوان بهترین فیلم انتخاب شده بود، تجلیل شد.
این جشنواره با اکران فیلم به رنگ ارغوان به کار خود پایان داد.
نظر شما