عزت الله محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تسریع و دقت در امر پذیرش و گزارش دهی دقیق از خدمات ارائه شده به بیمار از قابلیتهای این سیستم است.
وی خاطر نشان کرد: سیستم جامع پذیرش رایانه ای اطلاعات مورد نیاز را به صورت پایش حضوری و اینترنتی در قالب سایت اختصاصی در اختیار واحدهای مرتبط قرار می دهد و تمامی خدمات ارائه شده در بانک اطلاعاتی برنامه ثبت و به عنوان سابقه بیمار جهت ارائه خدمات بعدی حفظ می شود.
وی با بیان اینکه سیستم جامع پذیرش رایانه ای برای اولین بار در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی محمود آباد راه اندازی شد، تصریح کرد: با اجرای این سیستم درآمد مراکز بهداشتی و درمانی محمودآباد دو برابر افزایش یافت.
محمدی به بهره برداری خانه بهداشت چند روستای محمودآباد اشاره و بیان داشت: خانه بهداشت روستای اورطشت 205خانوار و 114 نفر جمعیت روستاهای افراتخت، کلوسا و اورطشت را تحت پوشش دارد.
وی اذعان داشت: این خانه بهداشت در زمینی به مساحت 350متر و زیربنای60متر و با اعتباری بالغ بر 300 میلیون ریال با همکاری بسیج سازندگی سپاه به بهره برداری رسید.
مدیر شبکه بهداشت و درمان محمود آباد ادامه داد: خانه بهداشت روستای فرامده از توابع بخش سرخرود با 257خانوار و 890 نفر جمعیت نیز در زمینی به مساحت 200 متر و با زیر بنای 60 مترمربع و اعتبار بالغ بر300 میلیون ریال به بهره برداری رسید و تمامی خدمات بهداشتی و درمانی را به مردم ارائه می دهد.
وی با اشاره به فعالیت چهار پایگاه اورژانس115 در این شهرستان گفت: با توجه به توریستی بودن شهرستان محمود آباد و پذیرش سیل زیاد مسافران و گردشگران داخلی و خارجی ارائه به موقع خدمات بهداشتی و درمانی و نیز فوریت های پزشکی جهت جلوگیری از بروز خسارت های مالی و جانی یک امری ضروری می باشد.
محمدی از فراهم شدن مقدمات راه اندازی پنجمین پایگاه اورژانس جاده ای محمودآباد روستای بیشه کلا با مساعدت رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: بازسازی رادیولوژی و ساختمان مرکز و پایگاه بهداشتی و درمانی شهدای هفتم تیر و احداث سه خانه بهداشت روستاهای کنس مرز، جورا کلا و اسلام آباد و نیز نوسازی، بهسازی و تجهیز مرکز اورژانس شهدای محمودآباد از مهمترین اقدامات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در سال جاری بوده است.
نظر شما