به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، علی ابراهیم زاده بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه برگزاری روز پایانی این مانور در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به بالا بودن پتانسیل ایجاد آلودگی در بنادرخلیج فارس، انجام مانورهای دوره ای مبارزه با آلودگی بسیار ضروری است.
وی اظهار داشت: بر اساس مقررات سیستم مدیریت یکپارچه ما موظف به تعیین میزان واکنش افراد ، واحدها و تجهیزات در مقابل بروز آلودگی های نفتی هستیم.
ابراهیم زاده بعد با اشاره به شرایط برگزاری مانور گفت: به دلیل تغییر ناگهانی وضعیت جوی، ما عملاَ با یک عملیات واقعی مواجه شدیم، که این موضوع علیرغم بروز مشکلات ، باعث ارزیابی بهتر ما از نیروها و تجهیزات نیز شد.
وی یکی از ویژگیهای بارز این مانور را انجام آن در کنار یک کشتی تانکر عنوان کرد و افزود: زمانی که کشتی نفتی ایران فراز در اسکله فجر مشغول تخلیه محموله خود بود این عملیات صورت گرفت تا هم فضای مانور را واقعی تر کنیم و هم خدمه کشتی نفتکش با نحوه کار ما در مواقع بروز آلودگی آشنا شوند.
رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به موقعیت حساس کانال دسترسی بندر بوشهر و ضرورت آمادگی و هماهنگی میان واحدهای عمل کننده بندر در مواقع بحران اضافه کرد: بخش های مختلف دریایی و بندری، مرکز ایمنی و بهداشت،مخابرات دریایی و به ویژه آتش نشانی نقش مهمی در مهار بحران های احتمالی دارند.
ابراهیم زاده با شاره به این که حدود6ماه پیش مانور مقابله با آلودگی در بندر عسلویه و سال گذشته نیز به صورت منطقه ای در جزیره خارگ انجام شد، گفت: بر اساس توصیه های کنوانسیون بین المللی مارپل و الزامات سیتم مدیریت یکپارچه ، سالانه دو بار مانورهای مقابله با آلودگی در بنادر استان بوشهر انجام می شود.
نظر شما