علی دلاوری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: قصد داریم یک مرکز منطقهای بین کشورهای فارسی زبان و یک خبرگزاری برای تعامل فرهنگی بیشتر و مقابله با تهدیدات نرم راهاندازی کنیم.
مشاور روابط عمومی فناوری ریاست جمهوری ایران افزود: در حال حاضر بسیاری از نهادها کار تبادل فرهنگی را انجام میدهند اما با توجه به رویکرد و دیدگاه مقام معظم رهبری در خصوص مقالبه با تهدید نرم، ما باید روشهای متفاوتی را به کار ببریم. در این راستا باید ضمن شناسایی دقیق مشترکات فرهنگی و افزایش سفرهای هنرمندان این کشورها، امکاناتی را هم برای تبادل اطلاعات فرهنگی میان آنها فراهم کنیم.
دبیرکل انجمن هنرمندان شهر تهران با ذکر مثالی اضافه کرد: بعضی از دوستان افغان ما تحصیلات خوبی دارند و از ما گله میکنند که برای ادامه تحصیلشان در ایران امکانات وجود ندارد. ما باید با مدیران سازمانهایمان رایزنی کنیم که بتوانیم کارها را دوطرفه انجام دهیم و اطلاعات مختلف علمی و فرهنگی را مبادله کنیم . در کنار آن هم بحثهای دوستی میان جوانان ایرانی، افغانو تاجیک را به صورت عملی بیشتر کنیم.
این مقام مسئول گفت: ما میتوانیم با اتحادی که بین هنرمندان برقرار میکنیم، حرف دل فرهنگ ایرانی - اسلامی و فارسی را دوباره زنده کنیم و در مقابل تهاجم فرهنگی حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی افزود: به زودی پایلوت این اتحادیه انجام خواهد شد تا مدیران سازمانهای مرتبط با آن آشنا شوند و بعد از رایزنیهای اصلی میان مدیران ارشد نظام و مسئولان آن کشورها، به صورت رسمی راهاندازی شود.
دلاوری درباره زمان راهاندازی اتحادیه و خبرگزاری مذکور هم گفت: ما ابتدا این خبرگزاری را به نام "اندیشه" راهاندازی خواهیم کرد تا همانند رسانههای بیگانهای مانند بی بی سی که از زبان این کشورها و مخاطبانشان در آنجا استفاده میکنند، مورد استفاده قرار بگیرد. البته این خبرگزاری برای مقابله با این رسانهها و اینگونه تهدیدات نرم تاسیس میشود. مرکز منطقهای زبان فارسی نیز بعد از راهاندازی این خبرگزاری و اوایل سال 89 به صورت رسمی آغاز به کار خواهد کرد.
نظر شما