۵ اسفند ۱۳۸۸، ۱۶:۲۲

سند ملی زعفران در دست تدوین است

سند ملی زعفران در دست تدوین است

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی خراسان جنوبی از تشکیل شورای ملی و سند ملی زعفران در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، علی احتشام بعداز ظهر چهارشنبه در جمع تجار و بازرگانان خراسان جنوبی که با حضور وزیر بازرگانی برگزار شد، گفت: یکی از بزرگترین مشکلات صادرکنندگان زیرساختهای میل 78 است و باید مورد بررسی قرار گیرد.

وی از تقدیم بسته حمایتی زرشک به صادرکنندگان خبر داد و افزود: نظام بندی تشکلهای زرشک و زعفران یکی از فعالیتهای این اتاق در حمایت از اشتغال و سرمایه گذاری این محصولات است.

احتشام بیان داشت: در حال حاضر 251 نفر از بازرگانان دارای کارت عضویت بازرگانی بوده و پیش بینی می شود تا پایان سال این رقم به 300 نفر افزایش یابد.

وی افزود: فراهم کردن زمینه حضور بازرگانان را در اتاق بازرگانی تأثیر شگرفی در وضعیت بازرگانی استان داشته است.

وی تدوین برنامه استراتژیک را از مهمترین اقدامات اتاق بازرگانی خراسان جنوبی دانست و تصریح کرد بر خلاف محرومیت و بنیه ضعیف این اتاق در طی این مدت فعالیتهای اثر گذاری صورت گرفته است.

رئیس سازمان بازرگانی خراسان جنوبی با بیان اینکه در استان خراسان جنوبی 45 هزار بافنده و 20 هزا دار قالی فعال وجود دارد، تصریح کرد: برای رونق بیشتر این بخش در استان نیازمند ابلاغ بودجه‌ای برای احداث گمرک صاردات فرش دستباف هستیم تا کار صادرات این محصول بهتر و سریع‌تر انجام شود و تا کنون نیز پیگیری‌های لازم را انجام دادیم که توجه ویژه وزیر بازرگانی را می ‌طلبد.

نادر میرشکار با اشاره به قابلیت‌های اقتصادی استان افزود: استان خراسان جنوبی منبع تولید محصولات استراتژیکی مثل زرشک، زعفران و اناب است ولی با این حال به دلیل وجود محرومیت در استان به رغم انجام فعالیت‌های گسترده هنوز نتوانستیم به سطح سایر استان‌ها برسیم.

وی به مشکلات زیرساختی موجود در استان نیز اشاره کرد و گفت: به دلیل نوپا بودن استان و وجود محرومیت در این منطقه با مشکلات زیادی پنجه نرم می ‌کنیم و این استان قدرت رقابت در صادرات محصول خود با استان‌هایی مثل خراسان رضوی که دارای گمرکات و امکانات فرودگاهی متعدد است را ندارد و ما از وزارت بازرگانی خواستار توجه ویژه و دادن امتیاز ویژه‌ای به این استان هستیم تا این منطقه توان رقابت با سایر استان‌ها را داشته باشد.

میرشکار ادامه داد: در گمرک میل 78 مشکلات زیادی برای تجار ما وجود دارد و این منطقه حتی امکانات اولیه را هم ندارد و توجه ویژه برای مجهز کردن این منطقه گمرکی را می ‌طلبد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه کشور افغانستان به هر نوع کالای ما نیازمند است ما می ‌توانیم بازارهای بیشتری در این منطقه داشته باشیم و تجار این استان از لحاظ مالی و نقدینگی در سطح تجار سایر استان‌ها نیستند و ما در این راستا بحث ایجاد فاز دوم شهرک سرمایه‌گذاری در مرز را پیش‌بینی کردیم.

کد خبر 1040735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha