به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، داوطلبانی که از سهمیه های مندرج در این کنکور استفاده می کنند باید تعهداتی به دانشگاهها ارائه کنند که این تعهدات متناسب با هر دانشگاه و هر سهمیه متفاوت است.
داوطلبان باید در انتخاب سهمیه های خود دقت داشته باشند چون پس از انتخاب امکان تغییر آن وجود ندارد در کنکور ارشد علوم پزشکی 4 نوع سهمیه تشریح شده است.
سهمیه های انتخابی در کارشناسی ارشد گروه پزشکی به سهمیه های کارکنان، کارکنان مناطق محروم، رزمندگان و سهمیه آزاد اختصاص دارد.
بر اساس این سهمیه بندی 20 درصد کل ظرفیت پذیرش به کارکنان وزارت بهداشت و موسسات وابسته، 10 درصد به کارکنان وزارت بهداشت و موسسات وابسته در مناطق محروم، 20 درصد به رزمندگان و 50 درصد به گروه آزاد اختصاص دارد.
در بخش سهمیه آزاد نیز علاوه بر داوطلبان آزاد، کارکنان رسمی سپاه و نیروهای مسلح، کارکنان رسمی و پیمانی موسسه سرم سازی رازی، کارکنان رسمی و پیمانی وزارت رفاه و تامین اجتماعی و سازمان بهزیستی می توانند شرکت کنند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت شروط استفاده از سهمیه های متعدد در دفترچه کنکور کارشناسی ارشد گروه پزشکی درج شده است و باقی ماندن حداقل 10 سال از سنوات خدمت هنگام قبولی برای کلیه مستخدمین رسمی و پیمانی الزامی است و داوطلبان مشمول طرح خدمات طرح نیروی انسانی مجاز به استفاده از سهمیه کارکنان است.
نیروهای فعال بسیجی و بسیجیان عادی پایگاه های مقاومت بسیج مشمول استفاده از سهمیه رزمندگان نمی شوند داوطلبان فقط مجاز به استفاده از یک نوع سهمیه هستند.
سهمیه استعداد درخشان نیز برای داوطلبان متقاضی در کنکور کارشناسی ارشد گروه پزشکی اعمال می شود نحوه پذیرش داوطلبان استعداد درخشان بر اساس آیین نامه تسهیلات آموزشی و پژوهشی و رفاهی ویژه استعداد درخشان وزارت بهداشت صورت می گیرد. کسانی که متقاضی استفاده از آیین نامه برای ورود بدون آزمون هستند باید همچون سایر داوطلبان عادی در آزمون شرکت کنند.
ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد گروه پزشکی تنها به صورت اینترنتی و در روزهای 5 تا 25 اسفند ماه جاری انجام می گیرد. داوطلبان در روزهای 7 تا 19 فروردین فرصت دارند مدارک مورد نیاز را اسکن کرده و به صورت اینترنتی ارسال کنند. کنکور کارشناسی ارشد در کلیه رشته ها در روزهای 27 و 28 خردادماه سال 89 در 50 رشته و 24 شهر برگزار می شود.
نظر شما