به گزارش خبرنگار مهر در دماوند، راهکارهای چگونگی توسعه صادرات غیر نفتی شهرستان دماوند ظهر شنبه طی نشستی در محل کنفرانسهای فرمانداری این شهرستان با حضور مسئولین محلی و مدیران دستگاه های مختلف این شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس اداره بازرگانی شهرستان دماوند در این نشست با ارائه گزارشی پیرامون واحدهای صنعتی مستقر در شهرستان دماوند گفت: در سطح شهرستان دماوند 22 واحد صنعتی و کشاورزی وجود دارد که متاسفانه تنها پنج مورد از آنها فعال هستند.
محمدعلی جعفری در تشریح دلایل تعطیلی این تعداد قابل توجه از واحدهای صنعتی یادآور شد: عمده دلیل تعطیلی این واحدهای صنعتی فقدان نقدینگی کافی و مشکلات ایجا شده از سوی بانکهاست.
این مسئول، شهرستان دماوند را در زمینه های صنعتی مظلومترین شهرستان استان تهران دانست و خاطرنشان کرد: این شهرستان نه می تواند مانند فیروزکوه از مزایای فاصله 120 کیلومتری سود ببرد و نه می توانند همچون پاکدشت از مزیت دشتهای وسیع برای احداث شهرک صنعتی استفاده کند.
همچنین شهرستان دماوند از داشتن خروجی های متعدد مانند آنچه در شهرستان ساوجبلاغ دیده می شود بی بهره است.
شهرستان دماوند از داشتن پایانه باربری محروم است
وی با بیان اینکه زیرساختهای مناسب صنعتی در شهرستان دماوند وجود ندارد، اظهار داشت: داشتن پایانه های باربری از ابتدایی ترین زیرساختهایی است که فقدان آن به فلجی صنعت می انجامد و شهرستان دماوند از داشتن آن محروم است.
جعفری حمایت از همین تعداد واحد صنعتی فعال در شهرستان دماوند را امری مهم دانست و افزود: همین تعداد واحد صنعتی فعال در شهرستان دماوند از مشکلات عدیده ای در حوزه های مختلف خدماتی رنج می برند که در راه رفع آن باید کوشید.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود ۲۰۰۰ متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 96 هزار و 860نفر در این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما