حبیب اسماعیلی به خبرنگار مهر گفت: نظرهایی که در حال و هوای جشنواره درباره فیلمها داده میشود چندان منطقی نیستند و تجربه نشان داده گاهی فیلمهایی که در جشنواره نظر مثبتی دربارهشان وجود داشته در اکران عمومی به موفقیت نرسیدهاند. تاثیر جو و فضای جشنواره بر نظر منتقدان و سینماگران باعث میشود آنها گاهی پیشبینیهای درستی نداشته باشند.
وی ادامه داد: دست سینمای ایران از فیلمهای جذاب و مخاطب پسند خالی نیست و همه بضاعت این سینما در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر خلاصه نشدهبود. با وجود مشکلاتی که اکران فیلمهای فرهنگی و هنری دارند، من به اکران سال 89 امیدوارم و انتظار دارم مخاطبان این سینما همچنان از فیلمها حمایت کنند.
مشکل بزرگ اکران سال 88 نمایش فیلمهای هنری و فرهنگی در شرایط نامطلوب بود که با برنامهریزی دقیق و مدبرانه میتوان این مشکل را حل کرد |
این تهیهکننده افزود: مشکل بزرگ اکران سال 88 نمایش فیلمهای هنری و فرهنگی در شرایط نامطلوب بود که با برنامهریزی دقیق و مدبرانه میتوان این مشکل را حل کرد. اگر این مسئله با درایت خاتمه پیدا کند مخاطبانی که فیلمهای هنری را میپسندند به سینماها میآیند.
اسماعیلی گفت: ضعف اطلاعرسانی یکی از آفتهای سینمای ایران است، حمایت تلویزیون باعث شد امسال مشکل اکران بعضی فیلمها حل شود اما تلویزیون باید این حمایت از سینمای ایران را ادامه بدهد و در سال جدید این تبلیغات با تبلیغات خیابانی و مطبوعاتی همراه شود تا مخاطبان از اکران فیلمها مطلع باشند.
تهیهکننده "خاطره" ادامه داد: سینمای ایران در سال 88 مخاطب بالایی داشت و روند جذب مخاطب به سالنهای سینما قابل قبول و امیدوارکننده بود، این موضوع انگیزه تهیهکنندگان را برای تولید فیلم بیشتر میکند. سینمای ایران ظرفیت بالایی برای تولید و نمایش فیلم دارد اما باید با برنامهریزی حساب شده از این امکانات بهره برد.
وی گفت: برای اکران فیلم سینمایی "خاطره" در سال 89 برنامهریزی میکنیم با وجود فیلمهایی که در صف اکران ماندهاند امیدوارم شرایط نمایش مناسب برای این فیلم مهیا شود.
نظر شما