به گزارش خبرنگار مهر در قائم شهر، حسن قلی زاده بعد از ظهر شنبه در شورای اداری این شهرستان با اشاره به اینکه احداث کارخانه کمپوست قائم شهر بیش از یک سال رها شده است، اظهار داشت: قائم شهر پس از تنکابن دومین شهرستان آماده از لحاط مالی و زمین برای احداث این کارخانه بود.
وی با بیان اینکه از آغاز علمیات اجرایی کارخانه کمپوست قائم شهر سه سال می گذرد، تصریح کرد: روند احداث این کارخانه ارزشمند به علت اختلاف میان این موسسه وابسته به سازمان شهرداری های استان و شرکت پیمانکار متوقف شده است.
نماینده ارشد دولت در شهرستان قائم شهر ادامه داد: در مرحله ای که کار احداث این کارخانه ها به علت روند کند آن به شهرداری های هر شهر محول شد، شهرداری قائم شهر کلیه زمینه های آن را برای نصب تجهیزات و ماشین آلات نصب کرد.
به گفته وی، ماشین آلات مورد نیاز از سوی شرکت پیمانکار به محل احداث منتقل شده ولی موسسه پسماند استان بر عدم عمل به تعهد شرکت پیمانکار اعتراض داشته و تجهیزات مورد نیز را غیر استاندارد می داند.
وی خواستار تشکیل کارگروه پسماند مازندران شد و گفت: با توجه به نزدیکی 30 روستا به شهر و وجود معضل زباله، حق مردم شهرستان قائم شهر این بی عدالتی و بی توجهی مسئولان استانی نیست.
قلی زاده با اشاره به اینکه مکاتبات و جلسات متعددی برگزار شده است، یادآور شد: مسئولان مربوطه باید هر چه زودتر تکلیف این پروژه را مشخص کنند.
وی همچنین از خبرنگاران خواست تا در خصوص فرهنگ سازی استفاده مردم از محل دپوی زباله و نخاله های ساختمانی مسئولان را حمایت کنند.
فرماندار قائمشهر در بخش دیگری از سخنانش به ذخیره سازی 20 هزار تن مرکبات در این شهرستان خبر داد و گفت: قائم شهر با ذخیره سازی 20 هزار تن مرکبات از 50 هزار مرکبات سهمیه استان بیشترین سهم را در بین شهرستانهای دیگر داشته است.
به گفته وی، از ابتدای آغاز دولت نهم تا کنون 31 واحد بسته بندی و سورتینگ در شهرستان قائمشهر ایجاد شده است.
قلی زاده همچنین در خصوص رتبه قائمشهر در مسکن مهر مشارکتی نیز گفت: شهرستان قائمشهر در احداث مسکن مهر مشارکتی بدون زمین دولتی در رتبه نخست استان قرار داشته و 700 واحد مسکونی نیز در حال ساخت است.
وی افزود: 40 واحد مسکونی 99 ساله نیز در کیاکلا با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
نظر شما