به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حجت الاسلام علیرضا حیدرزاده در جریان جلسه هم اندیشی روسای دانشگاه های شیراز که در خصوص توسعه فعالیتهای حوزه علوم اسلامی دانشجویی شهید آیت الله دکتر بهشتی (ره) برگزار شد، افزود: حوزه علوم اسلامی دانشجویی به منظور پاسخگویی به تقاضای برخی دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر و بهتر در حوزه معارف تشکیل شده است.
وی بیان کرد: نهاد رهبری با تشکیل در دانشگاه ها وظیفه راه اندازی گروه های معارف را به عهده گرفت و این علم را به صورت بسته های آموزشی برای عموم دانشجویان تدوین کرد.
مدیر حوزه های علوم اسلامی دانشجویی سراسر کشور عنوان کرد: به دلیل تفاوت سطح دانشجویان، گروهی از آنان همواره متقاضی آموختن اطلاعات بیشتری در این زمینه بودند که این خواسته به ایجاد حوزه علوم اسلامی دانشجویی در دانشگاه ها منجر شد.
حجت الاسلام حیدرزاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر چهار هزار دانشجو در زمان تحصیل یا پس از فارغ التحصیلی در حال تحصیل در این حوزه های علوم اسلامی دانشجویی بوده و شیوه تحصیل در حوزه دانشجویی به صورت حضوری است که پیگیریهای لازم به منظور راه اندازی دوره های مجازی در حال انجام است.
وی با اشاره به اضافه شدن دوره معرفت افزایی به حوزه گفت: این دوره در یک ترم برگزار می شود و برای دانشجویانی راه اندازی شده که وقت کافی برای گذراندن پنج ترم دوره کامل حوزه دانشجویی را ندارند.
همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: نقطه قوت حوزه دانشجویی، اخلاص موجود در آن است زیرا دانشجو با وجود تحصیل در رشته ای دیگر بدون هیچگونه چشم داشتی اوقات فراغت خود را به یادگیری معارف اسلامی می پردازد.
محمد هادی ایمانیه با بیان اینکه باید فعالیتها در جهت گسترش این حوزه به گونه ای باشد که کیفیت آن را تحت تاثیر قرار ندهد، افزود: باید گفت تبلیغات در معرفی حوزه دانشجویی کافی نیست از این رو پیشنها می شود هر سال در روز معرفی دانشگاه ها این حوزه نیز به دانشجویان معرفی شود.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری حوزه دانشجویی توسط نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیشنهاد داد: همه دانشگاه ها دوره های یک ترمی معرفت افزایی را در دانشگاه های خود برگزار کنند.
نظر شما