۱۵ اسفند ۱۳۸۸، ۱۲:۲۷

کارنامه اصلاح الگوی مصرف-3/

الگوی مصرف برق را در نمایشگاه کتاب تهران و استانی اصلاح کردیم

الگوی مصرف برق را در نمایشگاه کتاب تهران و استانی اصلاح کردیم

مدیرعامل موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران گفت: ما در اولین رویداد فرهنگی سال 88 الگوی مصرف برق نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را از استفاده از لامپهای پرصرف به کم مصرف تغییر دادیم.

احسان‌الله حجتی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره میزان تحقق شعار اصلاح الگوی مصرف در این موسسه گفت: ما در ارتباط با تحقق شعار اصلاح الگوی مصرف سعی کردیم در دو بخش فعالیت کنیم یکی بخش نمایشگاههای کتاب بود که سعی کردیم الگوی درست و بهینه مصرف کردن را پیاده کنیم. به عنوان مثال ما در اولین رویداد فرهنگی سال 88 که نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بود الگوی مصرف برق را از لامپهای پرمصرف به کم مصرف تغییر دادیم.

وی افزود: ما به طور معمول در این نمایشگاه نزدیک به 100 هزار متر مربع را زیر بار داریم که قبلاً در هر یک از غرفه‌های 9 متری آن 6 عدد لامپ 100 وات روشن بود که اینها به 6 عدد لامپ 27 وات کم مصرف تغییر پیدا کرد و میزان روشنایی هم کم نشد.

مدیرعامل موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران اضافه کرد: این کار علاوه بر اصلاح الگوی مصرف برق تبعات مثبت دیگری هم داشت. به دلیل گرمازا بودن لامپهای پرمصرف ما مجبور بودیم کولرهای بیشتری را روشن نگه داریم که با این تغییر آن میزان گرما هم کمتر شده و در مجموع مصرف انرژی و هزینه‌های دیگر را کاهش داد. این الگو در 20 نمایشگاه استانی هم که در طول سال برگزار شد به اجرا درآمد.

حجتی گفت: ما در حال حاضر با اتخاذ تصمیماتی اینچنینی و استفاده بهینه از نیروی انسانی و امکانات در اختیارمان همان هزینه‌ای را برای نمایشگاههای استانی پرداخت می‌کنیم که سال گذشته پرداخت کرده‌ایم و این در حالی است که نمایشگاههای ما افزایش حجمی (فضای نمایشگاهی) و عددی (تعداد ناشران و عناوین کتاب‌های عرضه شده) داشته است.

وی ادامه داد: در بخش نمایشگاههای خارج از کشور هم حتی‌المقدور سعی کردیم از صرف هزینه‌های احتمالی که ممکن بود به ما تحمیل شود جلوگیری کنیم. مثلاً اگر قرار بود نمایشگاه کتابی با حضور ناشران ایرانی در اسفندماه در یکی از کشورهای اروپایی برگزار شود ما با یک برنامه‌ریزی صحیح از سه ماه قبل بلیط‌ سفرهای هوایی حاضران را فراهم کرده‌ایم که این موجب کاهش هزینه‌ها بوده است.

مدیرعامل موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران افزود: فعالیتهای مجموع نفراتی که تا سال 84 در موسسه خدمت کرده‌اند شامل برگزاری نمایشگاههای استانی، یکی دو نمایشگاه خارج از کشور و نمایشگاههای از این دست بوده و به عبارت آماری از ابتدای تاسیس موسسه تا پایان سال 84 حدود 90 نمایشگاه کتاب استانی برپا شده  است این در حالی است که تنها در چهار سال گذشته 72 نمایشگاه استانی برگزار کرده‌ایم.

حجتی اضافه کرد: فعالیتهای موسسه نمایشگاههای فرهنگی در ارتباط با نمایشگاههای استانی 5/3 تا چهار برابر شده اما نیروی انسانی موسسه حتی به اندازه نیمی از این رقم اضافه نشده و سعی کرده‌ایم با استفاده از پرسنل موجود و البته برنامه‌ریزی مناسب به گونه‌ای عمل کنیم که فعالیتهایمان را گسترش بدهیم و در عین حال هزینه‌های مازاد را پرداخت نکنیم.

کد خبر 1043702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha