علی رشیدی در پاسخ به خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه در حوزه زیردریایی، تولید سامانه های زیردریایی را دنبال می کنیم افزود: دستیابی به این سامانه ها نیاز به هسته های "دانا" و شبکه های "توانا" دارد.
وی در این باره توضیح داد: در درون سازمان صنایع دریایی هسته هایی وجود دارد که توانایی لازم برای طراحی و دانش کافی برای مدیریت و تحقیقات ویژه دارند و در نهایت با بهره مندی از شبکه های "دانا" که شامل مراکز آموزشی و دانشگاهها می شوند گامهایی را جهت توسعه دانش برمی داریم.
معاون تحقیقات، فناوری و آموزش سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع ادامه داد: در بخش شبکه "دانا" با 13 دانشگاه کشور در حوزه فناوریهای زیردریایی تفاهم نامه های همکاری را امضا کرده ایم. این تفاهم نامه ها در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز 1404 مبنی بر رسیدن کشور به رتبه اول در منطقه است.
وی دانشگاههایی چون علوم و فنون خرمشهر، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، تبریز، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، شیراز را برخی از 13 دانشگاه مورد همکاری با سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع دانست.
رشیدی با اشاره به سیاستهای وزارت دفاع در این زمینه ادامه داد: طبق سیاستگذاریهای انجام شده در بخش شبکه دانا حمایت از دانشگاههای نوپا نیز در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: دراین همکاریها سعی شده است که در هر حوزه حداقل دو دانشگاه انتخاب شود تا با همکاری هم در حوزه مربوط اقدام کنندو همچنین قرار است خوشه های فناوری در دانشگاهها راه اندازی شود و بر اساس برنامه های راهبردی که برای آنها تدوین می شود فعالیتهای تحقیقاتی را اجرایی کنند.
معاون تحقیقات، فناوری و آموزش سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با اشاره به تنوع فناوریهای حوزه شناورهای زیر سطحی خاطرنشان کرد: سیستمهای رانش، سازه، مواد، هوشمندسازی، هدایت و کنترل، الکترونیک زیر آب، ارتباطات زیر آب و سونار و هیدورآئرودینامیک از جمله فناوریهای شناورهای زیردریایی هستند که با همکاریهایی که با دانشگاهها داریم قرار است در برخی از این فناوریها فعالیت داشته باشیم.
نظر شما