۲۸ مرداد ۱۳۸۳، ۱۵:۱۳

دبير كل سازمان بورس و اوراق بهادار :

ايجاد صنعت سرمايه گذاري مخاطره پذير با مشاركت بخش خصوصي ممكن مي شود

دكتر حسين عبده تبريزي در همايش صنعت سرمايه گذاري مخاطره پذير به نقش صنعت سرمايه گذار مخاطره پذير در تبديل ايده ها و نوآوري ها به كسب و كار اشاره كرد و گفت: كارآفرين، مخترع يا يك شخص المپيادي نيست، بلكه كارآفرين كسي است كه انديشه را به حوزه كسب و كار وارد مي كند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاهي خبرگزاري "مهر"، دبير كل سازمان بورس و اوراق بهادار افزود : صنعت سرمايه گذاري مخاطره پذير صنعتي است كه براي سرمايه گذاري در زمينه ايده ها و كارآفريني ها اقدام مي كند. اين صنعت تبديل انديشه به كسب و كار را برعهده دارد. در كشورهاي در حال توسعه اين تامين مالي از طريق دولت مرتفع مي شود و دولت بايد به كارآفريني و ايجاد اشتغال بپردازد. در برخي از دولت ها از جمله ايران، مديران دولتي معتقدند به علت ضعف بخش خصوصي در كشور، امر اشتغال زايي و كارآفريني و حمايت از انديشه ها و نوآوري ها به دولت واگذار شده است.  

دكتر حسين عبده تبريزي افزود: از دهه 50 و 80 در بسياري از كشورهاي پيشرفته شركت هايي ايجاد شدند كه نوآوري ها و ايده ها را تامين مالي مي كردند و مخترع و انديشمند در آزمايشگاه به تحقيق و پژوهش مشغول مي شد. دانشمند كاري جز آزمايش كردن و تحقيق كردن ندارد و اين شركت ها هستند كه بايد انديشه اين دانشمند را به تجارت تبديل كنند. حمايت از انديشه ها و شركت هاي كوچك تحقيقاتي سبب پديد آمدن شركت هاي بزرگ و معتبري چون مايكروسافت و اپل شده است.  

وي تصريح كرد: در ايران نيز اگر مي خواهيم چنين صنعتي را داشته باشيم تا از انديشه هاي مخاطره پذير حمايت و انديشه ها و نوآوري ها به كسب و كار تبديل شوند، بايد از حوزه بخش خصوصي وارد شويم. دولت ها، همه هنرشان اين است كه كمتر خرج كنند و چيزي ندارند كه در حوزه حمايت از طرح ها و انديشه ها خرج كنند. 

کد خبر 104813

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha