علی فریدونی به خبرنگار مهر در قم گفت: اداره کل کتابخانههای عمومی استان در سال جاری نسبت به تقویت بخشهای کودک و نوجوان اهتمام داشته و در حال حاضر 27 کتابخانه دارای منابع کودک و نوجوان هستند که از این تعداد در 12 کتابخانه به طور مستقل بخش کودک و نوجوان وجود دارد.
وی ادامه داد: در سال آینده نسبت به ایجاد بخش کودک در سایر کتابخانه برنامهریزی جدی انجام خواهد گرفت و کلیه کتابخانههای عمومی مجهز به منابع کودک و نوجوان خواهند شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قم با اشاره به اهمیت مطالعه کودکان و نوجوانان افزود: با توجه به اینکه کودکان سازندگان آینده کشور هستند و امید به افزایش و ارتقا مطالعه در سایه علاقهمند شدن آنان به مطالعه است، باید اقداماتی انجام گیرد تا از دوران کودکی علاقهمند به مطاله شوند.
وی افزود: تهیه منابع مورد علاقه کودکان و نوجوانان اعم از کتاب و نرم افزارهای مناسب در تقویت کتابخانهها و ترویج کتابخوانی بسیار موثر است.
فریدونی فعالیت کتابخانهها را در راستای توسعه کتابخوانی بین کودکان و نوجوانان بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر نزدیک به 18 هزار نسخه کتاب و نزدیک به هفت هزار عضو در کتابخانههای عمومی وجود دارد که نشانه علاقمندی و رشد عضو در کتابخانه هاست.
وی مطالعه کتابهای غیر درسی را مکمل آموزشی رسمی دانش آموزان دانست و گفت: مطالعه کتاب باعث پروراندن ذهن شده و کودکان و نوجوانان را مستعد پیشرفت در تحصیل مینماید.
وی اظهار داشت: نظام آموزشی تنها برتکیه بر متون خاص آموزشی، نظامی ناقص است زیرا ذهن نیازمند تمامی آموختنی هاست و تمامی آموختنیها تنها از طریق مطالعه ممکن است.
فریدونی اضافه کرد: نظام آموزشی به منظور ارتقای وضعیت علمی باید به دانشآموزان مطالعه کتاب را یاد داده و آنان را با کتابخانهها بیشتر آشنا سازد.
قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قم از تجهیز کلیه کتابخانههای عمومی این استان به بخش کودک و نوجوان خبر داد.
کد خبر 1049406
نظر شما