حمیدرضا الوند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ترخیص کودکان از خانه های کودک و نوجوان بهزیستی به این دلیل است که تعدادی از آنان خودکفا و توانمند شده و زندگی مستقلی دارند و برخی دیگر به عنوان فرزند خوانده به خانوادها واگذار شده و یا به خانواد های جایگزین سپرده شده اند.
بر اساس آمار سازمان بهزیستی در حال حاضر 21 هزار کودک تحت پوشش این سازمان قرار دارند و از این تعداد بیش از 11 هزار و 500 کودک به خانواده های جایگزین سپرده شده اند. همچنین 9 هزار و 500 کودک نیز در خانه های کودک و نوجوانان سازمان بهزیستی نگهداری می شوند.
این مقام مسئول در سازمان بهزیستی در مورد توانمندسازی کودکان تحت پوشش تاکید کرد: توانمندسازی کودکان در حوزه های تربیتی، اجتماعی و اقتصادی صورت می گیردو مباحث تربیتی، تقویت مبانی اعتقادی کودکان مانند آداب نماز، ارزشها و هنجارهای دینی و همچنین آموزش مهارتهای فردی در رأس اقدامات این سازمام قرار گرفته است.
الوند اظهار داشت: در بعد اجتماعی نیز به آموزش تخصصی مهارتهای زندگی می پردازیم که این کار با همکاری دفتر پیشگیری از آسیهای اجتماعی انجام می شود.
مدیر کل دفتر شبه خانواده بهزیستی گفت: در مورد بخش مربوط به اقتصاد که مهمترین دغدغه ما محسوب می شود توجه به مسائل تحصیلی کودکان، حرفه آموزی و تشکیل گروههای همیار در راس برنامه های بهزیستی قرار دارد.
نظر شما