دکتر احمد اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این دانشگاه از دو سال پیش با راه اندازی 10 رشته کار خود را آغاز کرده است گفت: دوره های بین الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان در مقطع کارشناسی ارشد رشته های مهندسی برق گرایش الکترونیک، مهندسی اقتصاد کشاورزی، مهندسی شیمی گرایش طراحی فرایند، مهندسی عمران گرایش سازه، مدیریت فناوری اطلاعات، اقتصاد، علوم کامپیوتر، مدیریت بازرگانی، مهندسی عمران گرایش های مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی دانشجو پذیرش کرده است.
اکبری از راه اندازی دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق گرایش مخابرات در آینده خبر داد و ادامه داد: پذیرش دانشجو در این دوره ها بر اساس آزمون ورودی و مصاحبه حضوری خواهد بود و از آنجا که کل دوره به زبان انگلیسی تدریس می شود دانشجویان باید از سطح زبانی مناسبی برخوردار باشند.
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان تعداد دانشجویان پذیرفته شده در این دوره ها را 300 نفر ذکر و خاطرنشان کرد: با راه اندازی این دوره دانشجویان ایرانی که در دانشگاههای خارجی مانند مالزی تحصیل می کردند انصراف دادند و در این دانشگاه مشغول به تحصیل شدند. ضمن آنکه دانشجویانی از افغانستان در برخی از رشته های این دانشگاه ثبت نام کردند.
وی در خصوص عدم توفیق این دوره ها در پذیرش دانشجویان خارجی به مهر گفت: این دوره در داخل و خارج کشور شناخته شده نیستند. از سوی دیگر این دانشگاه تازه تاسیس است و با توجه به پیشرفتهایی که در این دوره ها به دست آمده است امیدواریم در سالهای آینده شاهد رشد آن باشیم.
اکبری با اشاره به این مطلب که دوره های بین الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان در چابهار مستقر است افزود: رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان، رئیس واحد دوره های بین الملل است و استادان این دوره ها نیز از اساتید این دانشگاه هستند ضمن آنکه از برخی استادان دانشگاههای دیگر دعوت به عمل آمده است.
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به برنامه های آموزشی این دوره ها گفت: ناشناس ماندن دوره های بین الملل در کشور موجب سیاه نمایی در این زمینه شده است.
نظر شما