مدیر امور کتابخانه های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: باتوجه به قابلیت ها و ظرفیت های علمی کتابخانه های مدارس علمیه و در راستای دسترسی آسان و بیشتر محققان و پژوهشگران به منابع و کتب معتبر در زمینه های مختلف، این مرکزاقدام به ایجاد سامانه یکپارچه کتابخانه های حوزه های علمیه خواهران کرده است.
علی حسنوند افزود: برای اجرای ابن طرح اطلاعات کتابخانه ای مدارس علمیه بر روی نرم افزاری به نام کاووش قرار می گیرد سپس مرکز با ایجاد پایگاه های جداگانه برای هر مدرسه، اطلاعات کتابخانه ای آن را بر روی این دیتا قرار می دهد که در حال حاضر علاوه بر اطلاعات سه هزار کتاب موجود در کتابخانه مرکز مدیریت، ورود اطلاعات کتابخانه ای حوزه های علمیه خواهران شهرهای مختلف مانند همدان و آران و بیدگل نیز انجام شده است.
وی درباره طرز استفاده و امکانات این شبکه یکپارچه افزود: هم اکنون طلاب مدارس علمیه می توانند از طریق کد کاربری وارد سایت حوزه علمیه خواهران شده واطلاعات کتابخانه ای را دریافت کنند ازجمله امکانات دیگر این شبکه، سیستم امانت آن است که پیش بینی می شود به زودی فعال شود.
مدیر امور کتابخانه های مرکزمدیریت حوزه های علمیه خواهران افزود: تلاش خواهد شد تا اطلاعات پایان نامه های سطح دو (کارشناسی) و سه (کارشناسی ارشد) حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور نیز در این پایگاه قرار گیرد.
وی افزود: همچنین پیش بینی می شود در سال آینده این مجموعه در اختیار عموم پژوهشگران قرار گیرد.
نظر شما