قهرمان سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام این خبر دلیل آن را "آماده نبودن مقدمات لازم برای برگزاری جلسه" عنوان کرد.
وی گفت: تا به حال دو جلسه در این باره در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شده و قرار بود در جلسه دو روز پیش هم اشکالات آئیننامهای بنیاد سعدی و رابطهاش با دیگر دستگاهها مورد بررسی قرار گیرد.
این مقام مسئول در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اولین سهشنبه سال 89 را به عنوان زمان تعیین شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی اساسنامه بنیاد سعدی عنوان کرد.
رییس مرکز گسترش زبان فارسی که چندی پیش از بازنگری در فعالیتهای این مرکز خبر داده بود، در این باره به خبرنگار مهر گفت: منتظریم اساسنامه بنیاد سعدی نهایی شود و بعد از آن قطعاً تغییراتی در برنامههایمان خواهیم داد.
پیشتر جمشید جعفرپور رئیس کمیسیون مشورتی شورای عالی انقلاب فرهنگی از بررسی اساسنامه بنیاد سعدی در آخرین شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 88 خبر داده و ابراز امیدواری کرده بود در این جلسه اساسنامه بنیاد سعدی به تائید نهایی برسد.
پیشنهاد تاسیس بنیاد سعدی با هدف ساماندهی امر تدریس زبان فارسی در خارج از کشور دو سال پیش توسط غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی مطرح شد و بر این اساس قرار است سه مرکز مرتبط با گسترش زبان فارسی در خارج از کشور وابسته به وزارتخانههای ارشاد و علوم و نیز سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پس از انحلال در بنیادی به نام سعدی ادغام شوند.
نظر شما