علی الله سلیمی مسئول بخش ادبیات داستانی ایرانی نشستهای سرای اهل قلم با اعلام این خبردر گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سرای اهل قلم در سالی که گذشت به طور منظم و هفتگی نشستهایی را برگزار کرد که در بخش ادبیات داستانی داخلی که مسئولیت آن برعهده من بود نیز جلسات به طور منظم برگزار شد.
وی ادامه داد: سال 88 نسبت به سالهای گذشته فضای بیشتری در اختیار ما قرار گرفت و توانستیم نشستها را با وضعیت بهتری برگزار کنیم. رویکرد اصلی ما در این نشستها معرفی و نقد و تحلیل تازههای نشر بود که برگزیدگان جشنواره ها و جایزه های ادبی در اولویت قرار داشتند.
این نویسنده با اشاره به اینکه تلاش بر این بوده تا نشستهایی تخصصی برای برگزیدگان جوایزی چون کتاب سال، کتاب فصل، جایزه جلال وجایزه پروین اعتصامی برگزار شود، بیان کرد: این نشستها فرصتی را در اختیار مخاطبان قرار می داد تا برگزیدگان مهمترین جوایز ادبی کشور بیشتر آشنا شوند و همچنین ما با دعوت از داوران این جوایز و دیگر منتقدان ضمن تحلیل و نقد این کتابها زوایای بیشتری از آثار را روشن می کردیم.
سلیمی در پاسخ به این پرسش که چرا این نشستها در جذب مخاطب عام و یا حتی کسانی که نزدیکی بیشتری با موضوع کتاب دارند، چندان موفق نبود؟ گفت: بخشی از این موضوع به ضعف اطلاعرسانی بازمی گردد البته بودند علاقمندانی که این جلسات را پیگیری می کردند ولی می شود گفت رویکرد اصلی اطلاع رسانی نشستهای سرای اهل قلم به رسانه ها بوده است.
وی اضافه کرد: مخاطبان این نشستها متناسب با کتابها و موضوع آنها متنوع است و اینگونه نیست که اکثر مخاطبان آن ثابت و در همه جلسات شرکت کنند. البته در مقاطعی چون دهه فجر، محرم و ... که ما نشستهای مناسبتی برگزار کردیم مخاطبان بیشتری هم داشتیم.
سلیمی در پایان زمان آغاز دور جدید نشستهای سرای اهل قلم در سال 89 را نیمه دوم فروردین ماه اعلام کرد و گفت: امیدواریم در سال آینده بتوانیم ارتباط خود با رسانه ها را تقویت کنیم تا به مرور افراد بیشتری در این نشستها شرکت کنند.
نظر شما