۳۱ مرداد ۱۳۸۳، ۱۲:۰۷

ادبيات در رسانه ها - رسانه هاي ادبي ( 10 )

حسين آهي : اجتناب يا گريز مردم از ادبيات ، سخني ياوه است / در يكي از شگفت آورترين دوره هاي ادبي زندگي مي كنيم

خبرگزاري " مهــر " - گروه فرهنگ و ادب : حسين آهي - شاعر ، زبانشناس و منتقد ادبيات گفت : به عنوان پژوهشگري كه دوره ها ، سبك ها ، مكتب ها و تاريخ ادبيات را از نظر گذرانده ، صراحتا مي گويم كه در طول تاريخ ادب پارسي ، هيچگاه زبان و شعر پارسي در ايران تااين اندازه به شكوفايي نرسيده است.

اين شاعر ، زبانشناس و منتقد ادبيات در گفت و گو با خبرنگار ادبي " مهر" ، با بيان اين مطلب افزود : گستردگي ادبيات امروز ، هم به لحاظ كميت و هم از بعد كيفيت قابل ملاحظه و تحسين است .
حسين آهي با ياوه خواندن انتقاداتي كه در خصوص ضعف ادبيات معاصر در ايران مطرح مي شود ،  تصريح كرد : مرور تاريخ ادب در اين سرزمين ، مبين خيلي از مطالب و مسائل است ، درگذشته شاعر در ايران به عنوان يك كالاي صرفا درباري ، ادكلن زده و اتو كشيده بود و راهي به توده مردم نداشت ، تا اين كه در دوره صفويه شاعر حتي به قهوه خانه نيز راه يافت.
اين زبانشناس و شاعر اظهار داشت : استاد احمد گلچين معاني در " كاروان هند " بيشتراز هفتصد شاعر را در فهرست خود نياورده است ، درحالي كه امروز ، آمار قابل توجهي از شاعران و سخنوران قابل اعتنا درايران در دسترس داريم كه نشانگر رونق ادبيات و اقبال عامه به آن است و دوره ما از شگفت آورترين دوره هاي ادبي است.
حسين آهي گفت : البته اين كه مردم كتاب نمي خوانند ، يا از كتابهاي ادبي استقبال چنداني نمي شود ، حرف ديگري است كه به مجال ديگري هم نيازمند است ، من معتقدم كه به همين راحتي نمي توان در اين زمينه مطلبي را تائيد يا تكذيب كرد.
کد خبر 105404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha