به گزارش خبرنگار مهر در قشم، نسرین سلطانخواه پس از بازدید از پارک زیست فناورى خلیج فارس و مرکز بینالمللى رشد قشم، با نحوه فعالیت شرکتهاى فناور در این مراکز، در نشست جمعه شب با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در محل مرکز بینالمللى رشد، گفت: جزیره قشم از پتانسیل ها و ظرفیتهاى فوقالعادهاى در زمینه فناورىهاى نوین بویژه بیوتکنولوژى، زیست دریا و صنایع نفت و گاز و صنایع مرتبط با آن، برخوردار است.
وى افزود: منطقه آزاد قشم هر سال نسبت به گذشته رشد و پیشرفت چشمگیرترى داشته و تنوع فعالیتها در این جزیره نسبت به سایر مناطق آزاد کشور، بیشتر است.
معاون علمى و فناورى رئیس جمهورى تصریح کرد: دولت و معاونت علمى و فناورى از طرحهاى توسعه پژوهشى و فناورى در منطقه آزاد قشم حمایت کرده و براى سال ۸۹نیز امتیازاتى به مرکز بینالمللى رشد و پارک زیست فناورى خلیج فارس اختصاص داده، است.
محمد اصغرى مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این نشست، گفت: اولویت اصلى این سازمان در توسعه جزیره قشم ارتقاى زیر ساختهاى لازم و جذب سرمایهگذارى هاى صنعتى، تجارى، علمى و گردشگرى، است.
وى افزود: با تصویب دولت، جزیره قشم در حال حاضر به عنوان قطب دوم نفت، گاز و انرژى کشور محسوب مىشود و پروژههاى متعددى در زمینه احداث پالایشگاه، انتقال خط لوله نفت، ذخیرسازى سوخت و سوخت رسانى به کشتى ها در خلیج فارس در این منطقه در حال اجرا، مىباشد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، ادامه داد: در بخش توسعه علمى شاهد بیش از ۱۴هزار دانشجو و فعالیت ۸دانشگاه و واحد بینالمللى دانشگاه ها، ۲ مرکز پژوهشى و تحقیقاتى و برپایى همایشها و سمینارهاى متعدد علمى و فناورى در این جزیره، هستیم.
در ادامه این نشست فرزین حقدل مدیر مرکز بینالمللى رشد قشم نیز گفت: در حال حاضر تعداد ۲۲شرکت فناور و تعداد ۱۰شرکت فناور مجازى در این مرکز، فعالیت دارند.
وى با اشاره به اینکه مرکز بینالمللى رشد قشم تنها مرکز بینالمللى در کشور است، افزود: سایر مراکز رشد مىتوانند از ظرفیتها و تسهیلات بین المللى این مرکز، استفاده کنند.
نظر شما