آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود: همت مضاعف و کار مضاعف در عمل رابطهای علت و معلولی با یکدیگر دارد که در مرحله علت انسان آگاهی کاملی از نتیجه آنچه سود مضاعف برای انسان دارد را مطلع و هر اندازه که به این سود بیشتر اطلاع یابد با همتی دوچندان فعالیت خواهد کرد.
مهدوی تصریح کرد: در واقع اقدام انسان نسبت به زیان نیز اینگونه است، چنانچه اگر شخص در خصوص امر به معروف و نهی از منکر نیز از محاسن امر به معروف اطلاع یابد به آن سو گام برداشته و در خصوص نهی از منکر نیز هر اندازه که نسبت به زیانهای عمل منکر آگاهی یابد بیشتر از آن دوری می کند.
آگاهی، همت، کار و سربلندی کشور چهار مرحله پیام رهبری
این نماینده مردم اصفهان در خبرگان رهبری ادامه داد: در صورتی که در سطح کشور کاری مضاعف شود سود فراوانی برای کشور خواهد داشت که به تبع آن وجود و ارتقای مملکت و را در بر دارد که اثرات مثبت آن به مردم بر می گردد.
همت باید بیشتر در عرصه های ایمان و علم باشد
مهدوی همچنین در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اینکه این همت مضاعف باید بیشتر در چه عرصههای انجام شود، اظهار داشت: همت در عرصههای علم و ایمان که اکنون مورد هدف دشمن است باید توجهی دو چندان شود که در پیام مقام معظم رهبری نیز به این نکته تاکید شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون در این عرصهها در دوره های مختلف بخصوص در دولت نهم اقدامات مهمی انجام شده، گفت: باید مراکز علمی همتی دوچندان داشته باشند و مراکز دینی نیز ایمان مردم و جوانان را دوچندان کنند که اجرای این امر کاری مهم است.
مهدوی در پایان این بخش از سخنان خود تصریح کرد: هرگز نباید از وضع موجود هر چند که اقدامات موثری در آن صورت گرفته رضایت داشته باشیم و باید همواره برای پیشرفت و تعالی کشور همت داشت.
شعارهای مقام معظم رهبری نوعی فرهنگ سازی است
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه "در خصوص اجرای شعار سال گذشته، چه باید کرد؟" گفت: این نامگذاری صرفا مربوط به سال گذشته نیست و در واقع یک نوع فرهنگ سازی بود که باید این موضوع همواره و در همه جا الگوی پیش روی ما باشد.
این نماینده خبرگان رهبری در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: باید همه مردم دست در دست هم دهیم تا به این موضوعات جامع عمل بپوشانیم.
نظر شما