۱۵ فروردین ۱۳۸۹، ۹:۵۷

افشارزاده:

IOC به دنبال آموزش روح المپیزم است/ فیفا در خصوص تیم دختران ایران تصمیم می گیرد

IOC به دنبال آموزش روح المپیزم است/ فیفا در خصوص تیم دختران ایران تصمیم می گیرد

بهرام افشارزاده گفت کمیته بین المللی المپیک (IOC) با برپایی بازی های المپیک نوجوانان به دنبال ایجاد تحرک در قشر نوجوان و جوان دنیا و همچنین آموزش روح المپیزم در بین آنهاست.

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیر کل کمیته ملی المپیک ایران ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: نگاهی گذرا به رفتار و برنامه های روزانه نوجوانان و جوانان کل دنیا حتی کشور خود ما، انگیزه و هدف مسئولان کمیته بین المللی المپیک از برپایی بازی های المپیک در سطح نوجوانان را نمایان می سازد. متاسفانه امروزه شاهدیم که قشر نوجوان در کل دنیا به جای تحرک، ورزش و فعالیت های جسمانی به بازی های رایانه ای و اینترنتی روی آورده و همین موضوع باعث شده تا هم از لحاظ جسمانی و هم روحی و روانی با مشکلات عدیده ای رو به رو شوند.

وی ادامه داد: کمیته بین المللی المپیک به عنوان متولی اصلی ورزش در جهان، رفع این مشکل و ایجاد شور و نشاط در این قشر از جامعه جهانی را مد نظر قرار داده و با برنامه ریزی دقیق سعی دارد ضمن ایجاد حس رقابت ورزشی، روح المپیزم را از طریق جوانان و نوجوانان جهانی کرده و به دل خانواده ها ببرد.

افشارزاده با تاکید بر اینکه در المپیک نوجوانان اولویت، دوستی و برادری است تا رقابت، اظهار داشت: کمیته بین المللی المپیک با برپایی این دوره از بازی ها سعی خواهد کرد تا ضمن ایجاد رقابت در قشر جوان، روح برادری و برابری را با آموزش های سمعی و بصری و ادراکی در میان آنان ایجاد کند و با وسیله قرار دادن مسابقات و پیکارها، روح المپیزم را در دل قشر آینده ساز کشورها نهادینه کند.

به گفته دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورمان در این دوره از بازی ها برنامه های فرهنگی و آموزشی بخش مهمی از بازی ها را تشکیل می دهد و از درجه اهمیت بیشتری نسبت به جنبه رقابتی برخوردار است. بدین شکل که ورزشکاران ملزم به حضور تمام وقت (از افتتاحیه تا اختتامیه) در محل برگزاری مسابقات هستند و باید حتما قبل و بعد از برپایی مسابقاتشان در این کلاس ها و دوره های آموزشی شرکت کنند. از جمله این برنامه های فرهنگی می توان به ایجاد 205 کیوسک معرفی کشورها و معرفی جنبه های اقلیمی، تاریخی و فرهنگی بازی های سنتی و فعالیت های سرگرمی، برپایی کارگاه های آموزشی (نقاشی، بازی کامپیوتری، تغذیه )، گفتگو با قهرمانان و تمرین مصاحبه (داخل دهکده)،فعالیت های استعدادیابی (داخل دهکده) و تشکیل دهکده فرهنگی جهانی اشاره کرد.

وی در خصوص خبر حذف سهیمه تیم ملی دختران کشورمان از حضور در این دوره از بازی ها تصریح کرد: مرجع اصلی برگزاری بازی های المپیک  IOC  بوده و هست اما موضوع اینجاست که سیاست گذاری در رشته های مختلف و تصمیم گیری های فنی با فدراسیون های جهانی است. یعنی اینکه در خصوص رقابت های فوتبال بازی های سنگاپور این فیفا است که تصمیم می گیرد مسابقات با چه شکل و محتوایی و با چه نوع پوشش و سیستمی برگزار شود.حال فیفا در این دوره از بازی ها قانون خود در خصوص حجاب را  لازم الاجرا دانسته و همین موضوع خود به خود سهمیه ما در فوتبال بانوان را از بین می برد.

وی در پایان گفت: به 5 نهاد بین المللی از جمله IOC، OCA و FIFA نامه های جداگانه نوشته ایم و خواستار بازنگری در این تصمیم و قانون فدراسیون فوتبال شده ایم که علیرغم شانس کم برای حل این مشکل منتظر رسیدن پاسخ مسئولان این نهادها هستیم.

کد خبر 1057161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha