به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسین توانا عصر یکشنبه در اداره امور تربیت بدنی شهرداری مشهد در جمع خبرنگاران افزود: تا قبل از سال 88 در حدود 75 ایستگاه به این وسایل مجهز شد که در پایان سال گذشته نیز 45 مکان دیگر به این تعداد اضافه شد و در نهایت 120 ایستگاه دیگر در مشهد توسط اداره تربیت بدنی شهرداری مشهد به وسایل بدنسازی تجهیز شد.
کارشناس مسئول ورزشهای همگانی شهرداری مشهد تصریح کرد: امور تربیت بدنی شهرداری مشهد توسط مکاتبه با مناطق 13 گانه شهرداری با توجه به قابلیت، ظرفیت، مکان جغرافیایی با اولویت فضای سبز و نزدیکی به خیابان اصلی در این مناطق اقدام به استقرار وسایل بدنسازی می کند.
وی با بیان اینکه در هر ایستگاه هشت دستگاه بدنسازی که بیشترین کارآیی را برای شهروندان دارد نصب شده است، افزود: ست کامل این وسایل 22 تایی است اما هشت وسیله که شهروندان برای استفاده از آنها تمایل بیشتری دارند، در مکانهای مختلف نصب می شود.
توانا اظهار داشت: مناطق 7، 9 و 11 شهرداری داراری بیشترین وسایل بدنسازی پارکی هستند و منطقه 12 نیز از کمترین وسایل برخوردار است.
وی خاطر نشان کرد: تجهیز این 45 ایستگاه به وسایل بدنسازی هزینه ای بالغ بر 185 میلیون تومان در بر داشته است.
وی در خصوص اقدامات امور تربیت بدنی برای فرهنگ سازی وسایل بدنسازی پارکی خاطرنشان کرد: توزیع سی دی آموزشی، بروشور و تراکت های آموزشی، نصب تابلوهای چگونگی استفاده از وسایل بدنسازی، از جمله اقدامات امور تربیت بدنی همگانی شهرداری مشهد برای استفاده مطلوب و صحیح از این وسایل است.
نظر شما