به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، محمد مهدی قاسمی بعداز ظهر دوشنیه در جمع شماری از خبرنگاران افزود: اهداف ایجاد این ستاد نهادینه کردن استانداردهای سلامت، ایجاد هماهنگی و همکاری بیشتر بین پیمانکاران شرکت و واحد HSE و فراهم کردن زمینه اجرای برنامه های مصوب بوده است.
وی اظهار داشت: همچنین توسعه بخش های مرتبط، کاهش خسارت اقتصادی ناشی از درمان به علت پایین بودن سطح سلامت، تشخیص مشکلات جسمی و روحی و ایجاد راهکارهای مختلف از دیگر اهداف تشکیب این ستاد بشمار می رود.
قاسمی اهداف کلی این ستاد را در دو بخش بلند و کوتاه مدت تقسیم بندی کرد و اظهار داشت: پیش بینی و شناسایی مشکلات بهداشتی و تغذیه ای، ارزیابی وشناسایی اولویتهای بهداشت تغذیه در محیط های کاری، برقراری استانداردهای بین المللی در درمانگاه های مورد نظر جهت ارائه خدمات به کارکنان با در اختیار داشتن پرسنل مجرب و متخصص، برگزاری کارگاه های آموزشی به منظور تداوم بخشیدن به اهداف دراز مدت کمیته سلامت، تشکیل کمیته های تحقیقاتی، شناسایی، پیشگیری و کاهش آسیب بیماری های واگیردار در محیط های کاری و خانواده ها از اهداف کوتاه مدت این ستاد سلامت است.
وی افزود: سعی می شود این ستاد با بهره گیری از راهبردهایی نظیر ارائه روش های جدید فرهنگ سازی، تهیه اطلاعات و آمار لازم از وضعیت فعلی از نظر تعداد کمپ ها، افراد موجود در کمپ، بهداشت، غذا و محیط، جلب مشارکت فعالانه کارکنان و کارگران در سیاست گذاری ها و برنامه ریزی ها و اجرا و معرفی توانمندی های کارکنان نفت و گاز پارس به اهداف مورد نظر خود دست پیدا کند.
رئیس بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) شرکت نفت و گاز پارس گفت: همچنین امید می رود با آگاه سازی افراد در مورد خطرات و مضرات بیماری های ناشی از کار، امکان استفاده از طب صنعتی برای تمامی کارکنان ، آگاه کردن کارکنان در خصوص قوانین ومقررات بهداشت محیط کار از طریق آموزشیاران،آموزش و تقویت بهداشت عمومی و در نهایت ایجاد بانک اطلاعاتی منسجم به اهداف تعیین شده دست پیدا کرد.
وی گفت: سیاست گذاری و تدوین دستور العمل اجرایی ساماندهی ستاد سلامت با هدف کم کردن مخاطرات ناشی از مشکلات بهداشتی و محیطی صورت می پذیرد.
نظر شما