۱۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۰:۱۶

فلاحت پیشه:

ایران درصدد ارائه خدمات هسته ای به همسایگان خود است

ایران درصدد ارائه خدمات هسته ای به همسایگان خود است

حشمت الله فلاحت پیشه از نمایندگان مجلس که به تازگی در راس یک هیئت از بحرین دیدار داشت در گفتگو با روزنامه البلاد این کشور سیاست هسته ای تهران را تبیین و گفت که ایران درصدد ارائه خدمات هسته ای به همسایگان خود است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فلاحت پیشه در این مصاحبه گفت: فناوری هسته ای ایران نه تنها برای همسایگانش تهدید نیست بلکه در خدمت آنها است.

فلاحت پیشه عضو مجلس شورای اسلامی ایران و رئیس شورای اجرائی اتحادیه پارلمانهای بین المللی همچنین سفر هیئت به بحرین را گامی در راستای توسعه روابط برادرانه بین دوکشور برادر یاد کرد و گفت حجم مبادلات تجاری بین دوکشور بالغ بر 250 میلیون دلار می باشد و این مقدار بیانگر سطح مطلوب و مورد نظر دوکشور نمی باشد.
 
وی در مورد روابط سیاسی دو کشور و با اشاره به تبادل سفرهای بسیار در سطح مسئولان عالیرتبه دوکشور، اظهار داشت علاوه برآن برنامه مبادله دیدارها بین اعضای قوه مقننه دوکشور یکی از نمادهای همبستگی و اتخاذ مواضع مشترک بشمار می رود. 
 
ایشان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا عضویت در کمیته اجرائی پارلمانهای بین المللی در خدمت به مسایل ایران بویژه در برابر تهدیدهای غربی درخصوص اعمال تحریمهای جدید علیه ایران خواهد بود یا خیر؟ اظهار داشت: مساله تحریمها برای ما مساله جدیدی نیست. ما از 31 سال پیش تا کنون (از زمان پیروزی انقلاب اسلامی) با تحریمها مواجه هستیم ولی با این وجود روند توسعه در ایران همچنان ادامه داشته است. 
 
فلاحت پیشه در خصوص فعالیتهای داخلی خود اظهار داشت: وظیفه ما در کشور قانون گذاری و صدور قوانین در حمایت از سیاستهای خارجی دولت می باشد. به عنوان مثال ما قانونی را صادر کرده ایم که دولت را ملزم به تکمیل چرخه سوخت هسته ای می کند و علاوه بر آن قانون تامین بودجه برای 20 تاسیسات هسته ای جدید را صادر کرده ایم. در عرصه های خارجی و در مسایل مربوط به سیاست خارجی کشور نیز مواضع مشخصی داشته ایم و در این راستا از سیاستهای خارجی دولت حمایت کرده ایم و معتقدیم که تهدیدهای نیروهای غربی غیرعادلانه است بخصوص اینکه ایران نمونه والگوی خوبی در همکاری با آژانس بین المللی انرژی هسته ای است، لذا ما در همه مناسبتها برحق خود در دستیابی به فناوری هسته ای در اهداف مسالمت آمیز تاکید می کنیم. از جمله در سخنرانی اخیر خود که در اجلاس اخیر پارلمانهای بین المللی در بانکوک ایراد کردم به این موضوع اشاره داشتم.
 
وی افزود: ما پنج سال با پنج کشور اروپائی پیرامون فعالیتهای هسته ای خود مذاکره کردیم، آنها به ما اجازه داشتن حتی 20 دستگاه سانتریفیوژ را نمی دادند ولی امروزه این کشورها آمادگی خود را برای انجام مذاکره با ما اعلام می دارند درحالیکه از 10 هزار دستگاه سانتریفیوژ برخورداریم. بدون تردید ایران امروزه از توانمندیهای لازم غنی سازی اورانیوم 20 درصد برای رآکتور تحقیقاتی برخوردار است. 
کد خبر 1059833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha