به گزارش خبرنگار مهر در قم، علی لاریجانی روز گذشته در دیدار مدیران انجمنهای علمی حوزه علمیه قم اظهار داشت: با تشکیل این مرکز از ظرفیتهای اسلامی - دینی شهر قم به صورت سیستماتیک در کشور استفاده میشود.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد مرکز پژوهشهای اسلامی مجلس با درنظرگرفتن حضور مراجع عظام، علما، صاحب نظران و پژوهشگران اسلامی در شهر قم صورت میگیرد تا به نحو موثرتر و سازندهای از این پتانسیلهای موجود استفاده شود.
لاریجانی همچنین تاکید کرد: جهتگیری مجامع و انجمنهای علمی حوزه علمیه قم میتواند در راستای ارائه نظرات و پیشنهادهایی در خصوص طرحها و لوایح و برنامه پنجم توسعه قرار گیرد.
نماینده مردم قم در مجلس گفت: این مجامع و انجمنها با رصدکردن مسائل حوزههای مختلف مانند اقتصاد، تعلیم و تربیت و سیاست میتوانند حضور موثری را در جامعه ایفا کنند.
ساز و کار استفاده از بودجه پژوهشی باید بازنگری شود
رئیس مجلس تاکید کرد: باید سازو کار استفاده از بودجه پژوهشی در کشور مورد بازنگری قرار گیرد و اعتبارات به درستی به پژوهشگران اختصاص یابد.
وی با اشاره به اینکه در برنامه پنجم سهم پژوهش سه درصد از تولید ناخالص ملی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: باید ساز و کاری در نظر گرفت تا به نحو موثرتری از پژوهش و پژوهشگران استفاده کرد.
لاریجانی اظهار داشت: نمایندگان مردم در مجلس در قانون بودجه سال 1389، اعتبارات مناسبی برای حوزه علمیه قم و برخی مراکز پژوهشی در نظر گرفتهاند.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس مجلس گفت: بر اساس جمعبندی نمایندگان مجلس و ضرورتهای موجود در کشور، مرکز پژوهشهای اسلامی مجلس در شهر قم راه اندازی میشود.
کد خبر 1060447
نظر شما