به گزارش خبرنگار مهر در کرج، علی اکبر مرادی ظهر یکشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده این دفتر در سال 88 با اشاره به اینکه بخش طراحی و مطالعه زیربنای اجرای طرحهاست، اظهار داشت: سال گذشته در بخش طراحی و مطالعه اجرای طرح آبیاری تحت فشار، در مجموع 186 هزار هکتار از اراضی مورد مطالعه و طراحی قرار گرفت که این میزان نسبت به سال 87 رشد 52 درصدی داشت.
وی افزود: رشد 52 درصدی میزان طراحی و مطالعه طرح ها ناشی از استقبال بهره برداری و افزایش اعتبارات در سال 88 در راستای تغییر مکانیزم کمکهای دولت بود.
این مسئول خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته در بخش طراحی اقدامات چشمگیر نبود اما هم اکنون فاصله بین طراحی، مطالعه و اجرا در حال افزایش است و به عدد یک نزدیک می شود، این امر نشان دهنده پیشرفت در امور است.
مرادی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار بیان داشت: در سال گذشته در اکثر استانهای کشور در بخش توسعه روشهای آبیاری جهش و رشد فزاینده ای مشاهده شد که این افزایش ناشی از استقبال کشاورزان، کمکهای بلاعوض دولت و ارائه اعتبارات خشکسالی است.
معاون دفتر شبکه ها و روشهای آبیاری معاونت آب، خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: در سال 88 برای اولین بار بعد از 20 سال به عدد 110 هزار هکتار آبیاری تحت فشار طی یک سال دست یافتیم.
وی ادامه داد: از 110 هزار هکتار اجرای آبیاری تحت فشار، 58 هزار هکتار آبیاری بارانی و 52هزار هکتار آبیاری قطره ای انجام شد.
این مسئول یادآور شد: در حال حاضر نیز حدود 73 هزار هکتار از اراضی کشور در دست اجرای آبیاری تحت فشار است که از 15 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاونت آب، خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی در کیلومتر هفت جاده ماهدشت کرج واقع شده است.
نظر شما